Mystim John Large Elektro Analplugg

Klicka på en bild för att förstora den

 • Mystim John Large Elektro Analplugg 1
 • Mystim John Large Elektro Analplugg 2
 • Mystim John Large Elektro Analplugg 50
 • Mystim John Large Elektro Analplugg 100

Mystim John Large Elektro Analplugg

Bli den första som recenserar den här produkten

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

1 095,00 kr

  Produktbeskrivning

  Mystim Big John Large är en metallplugg som är beräknad till att användas tillsammans med en elektroapparat. På detta sätt kan du bli stimulerad där bak med pirrande stimulerande impulser.

  Lägg märke till det svarta strecket på pluggen. För att du ska kunna märka impulserna ska både plus och minus-delen (den del som är över strecket och den del som är under) vara i kontakt med din hud. Du märker alltså inte något om din partner är vid den nedersta delen och sätter den översta delen in i dig. Du ska själv vara i kontakt med den nedersta och översta delen för att kunna märka något.

  Det är viktigt att du provar dig fram försiktigt då John Large ger mycket starka elektriska impulser.

  Den runda metallspetsen gör den enkelt att föra in John Large. Vi rekommenderar att du använder ett silikonbaserat analglidmedel med denna då det förbättrar upplevelsen. Till detta är Pjur Analyse Me perfekt.

  Då den är gjord av metall kan den värmas eller kylas ner innan användning. Lägg den i kylskåpet eller på elementet allt efter om du gillar kall eller varm stimulans.

  Pluggen kan anslutas till båda Elektroapparaterna från Mystim som du hittar här på Sinful.se shoppen.

  Obs! Om du redan har en elektroapparat ska denna ha runda stickingångar för att kunna använda denna plugg. Du kan bl.a. använda John tillsammans med Mystim Tension Lover Digital Elektro Sex Apparat och Mystim Pure Vibes Analog Elektro Sex apparat.

  Om du redan har elektroapparaten Rimba Digital Elektro Sex Box (kan köpas i Sinful.se shoppen), ska du köpa adaptern "Adaptor Mystim Rund-stick till 2 mm hon-stick" för att kunna använda denna plugg med apparaten.

  Detaljer

  LÄNGD: 10,5 cm.
  DIAMETER: 5 cm.
  VKTT: 300 g.
  MATERIAL: Aluminium.
  STICK: Rund-stick.
  GODKÄNNANDE: CE Godkänd.
  PASSAR TILL: Mystim Pure Vibes Analog Elektro Sex Apparat och Mystim Tension Lover Digital Elektro Sex Apparat.

  Läs villkoren här.

  Du recenserar: Mystim John Large Elektro Analplugg

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *


  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.