Mystim Slim Finn Elektro Urinrörspenna

Klicka på en bild för att förstora den

 • Mystim Slim Finn Elektro Urinrörspenna bild på förpackningen 1
 • Mystim Slim Finn Elektro Urinrörspenna produkt i hand 50
 • Mystim Slim Finn Elektro Urinrörspenna bild på förpackningen 101

Mystim Slim Finn Elektro Urinrörspenna

Bli den första som recenserar den här produkten

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

789,00 kr

  Produktbeskrivning

  Slim Finn från Mystim är en dilator som förser ditt urinrör med underbar elektrostimulering. Vi rekommenderar Slim Finn till dig som redan har lite erfarenhet av att använda en dilator, även om Slim Finn nu är relativt smal.

  Du börjar med att föra ned Slim Finn i urinröret och ansluter därefter dilatorn till elektroapparaten (säljs separat). Apparaten kommer sedan att skicka ut elektriska impulser som ser till att urinröret stimuleras till max.

  Det är viktigt att du provar dig fram och inte har elektrosex-apparaten inställd på högsta styrka redan från början, utan istället gradvis ökar impulsernas styrka.

  Tack vare att dilatorn är gjord av handpolerat medicinskt aluminium kan den både kylas ned och värmas upp innan användning. Enklast är att exempelvis lägga in dilatorn i kylskåpet eller ovanpå ett element innan användning.

  Du rengör den enkelt med varmt vatten och eventuellt lite sexleksaksrengöring.

  Äger du redan en elektroapparat ska den vara utrustad med en igång för rundstift för att den ska fungera tillsammans med Slim Finn. Du kan exempelvis använda dilatorn tillsammans med Mystim Tension Lover Digital Elektro Sex Apparat och Mystim Pure Vibes Analog Elektro Sex Apparat. Om du köper en 2 mm honkontakts-adapter kan du också använda Slim Finn tillsammans med Rimba Digital Elektrosex Box.

  Detaljer

  LÄNGD: 15 cm.
  DIAMETER: 0,6 cm.
  MATERIAL: Polerat kirurgiskt aluminium.
  KONTAKT: Rundstift.
  PRODUKTMÄRKNING: CE-märkning.
  PASSAR: Mystim Pure Vibes Analog Elektro Sex Apparat, Mystim Tension Lover Digital Elektro Sex Apparat och andra apparater tillsammans med an adapter.

  Läs villkoren här.

  Du recenserar: Mystim Slim Finn Elektro Urinrörspenna

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *


  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.