Mystim Tickleberry Finn Elektro Urinrörspenna

Klicka på en bild för att förstora den

Mystim Tickleberry Finn Elektro Urinrörspenna

Bli den första som recenserar den här produkten

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

889,00 kr

  Produktbeskrivning

  Är du redo att ta nästa steg inom elektrostimulering, prova då Mystim Tickleberry Finn urinrörspenna. Den är idealisk för dig som har erfarenhet med dilatorer och som önskar att prova en ny form av smärtsam njutning.

  Med Tickleberry Finn blir du både stimulerad av elektriska impulser och den böjda designen. Den kan användas solo eller tillsammans med en partner i en fräck dominanslek.

  Dilatorn är tillverkad av metall/aluminium så den kan värmas upp och kylas ned om du vill experimentera med olika temperaturer. För att du ska kunna njuta av elektriska impulser ska urinrörspennan föras in i penis till det svarta strecket.

  Mystim Tickleberry Finn är 20 cm lång, varav 19 cm kan föras in. Diametern är 0,8 cm på det bredaste stället. Dilatorn kan användas som den är eller tillsammans med en elektroapparat. För att använda den till elektrosex ska du köpa en elektroapparat som t ex. Mystim Pure Vibes, Mystim Tension Lover eller Rimba Digital Elektrosex Box.

  Detaljer

  MATERIAL: Polerat aluminium/metall.
  LÄNGD: 20 cm.
  DIAMETER: 0,8 cm (bredaste stället).
  GLIDMEDEL: Vattenbaserat.
  PASSAR TILL: Mystim Pure Vibes Analog Elektro Sex Apparat, Mystim Tension Lover Digital Elektro Sex Apparat och med en adapter till andra apparater.

  Skriv din egen recension och vinn sexleksaker för 500 kr. Läs villkoren här.

  Du recenserar: Mystim Tickleberry Finn Elektro Urinrörspenna

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *