Mystim Twisting Tom Electrosex Prostata Stimulator

Klicka på en bild för att förstora den

 • Mystim Twisting Tom Electrosex Prostata Stimulator 1
 • Mystim Twisting Tom Electrosex Prostata Stimulator 50
 • Mystim Twisting Tom Electrosex Prostata Stimulator 100

Mystim Twisting Tom Electrosex Prostata Stimulator

Bli den första som recenserar den här produkten

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

799,00 kr

  Produktbeskrivning

  Mystim Twisting Tom Electrosex Prostata Stimulator är utvecklad till dig som vill ha anal stimulering med elektriska impulser. Därför ska den anslutas till en elektrosexapparat för att få ut det mest av den.

  Mystim Twisting Tom är en skön elektroprostatastimulator från Mystims nya serie av elektrosexleksaker i silikon. Stimulatorns form och dess hårda kärna försäkrar dig en effektiv och konstant stimulans av prostatan som är nödvändig för att uppnå prostataorgasmer, allt medan den mjuka silikonytan ger dig en mjuk och glidande upplevelse. Vi rekommenderar att du alltid använder ett vattenbaserat anal-glidmedel tillsammans med Mystim Twisting Tom då kroppen inte bildar naturligt glidmedel där bak och glidmedlet förstärker också upplevelsen.

  Prostata stimulatorn Mystim Twisting Tom är designad efter ett koncept som Mystim kallar Flex & Stay vilket betyder att du kan böja och forma stimulatorn till den form du önskar. Därmed kan du få den till att passa perfekt till din anatomi. Mystim Twisting Tim har en fot, också kallad stopper, som försäkrar att den stannar där den ska vara och som samtidigt masserar mellan-skötet.

  Då Mystim Twisting Tom kan föras in 14 cm och har en diameter på 2,5 cm - 3,5 cm. så rekommenderas den till män som har erfarenhet med anal stimulering. Det är viktigt att du provar den långsamt då elektroapparaterna kan ge mycket starka impulser.

  Obs! Mystim Twisting Tom fungerar tillsammans med Mystim elektroapparater: Mystim Tension Lover Digital Elektrosexapparat och Mystim Pure Vibes Analog Elektrosexapparat, samt med Rimba Digital Elektro Sex Box.

  Detaljer

  MATERIAL: Mystim Twisting Tom är tillverkad av medicinsk silkon.
  LÄNGD: Den del som kan föras in är 14 cm. 
  DIAMETER: 2,5 cm - 3,5 cm.
  STICK (INGÅNG): 2 mm hon-stick.
  PASSAR TILL: Mystim Pure Vibes Analog Elektro Sex Apparat och Mystim Tension Lover Digital Elektro Sex Apparat.

  Läs villkoren här.

  Du recenserar: Mystim Twisting Tom Electrosex Prostata Stimulator

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *


  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.