Nature Skin Big Vibe Dildovibrator 23,5 cm

Klicka på en bild för att förstora den

 • Nature Skin Big Vibe Dildovibrator 23,5 cm 1
 • Nature Skin Big Vibe Dildovibrator 23,5 cm 2

Nature Skin Big Vibe Dildovibrator 23,5 cm

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

329,00 kr

  Produktbeskrivning

  Är du en av dem som inte kan få det tillräckligt realistiskt? Då ska du prova den flexibla Nature Skin Big Vibe Dildovibrator 23,5 cm.

  Den upphetsande vibratorn är tillverkad i Nature Skin (TPR), som känns nästan lika läckert som den äkta varan. Det svarta skaftet är dekorerat med tydliga ådror och ett markerat ollon, vilket ger ett ännu mer verklighetstroget utseende.

  Men 19,5 cm som kan föras in, och en diameter på 4,5 cm, får du en läcker och fyllande stimulans. Välj mellan 8 kittlande vibrationsinställningar, och hitta den nivå som ger dig vatten i knäna.

  Nature Skin Big Vibe är gjord av böjbar TPR och ABS-plast, och innehåller inga ftalater. Den använder sig av 2 x AA-batterier, som ska köpas separat.

  Detaljer

  MATERIAL: TPR och ABS-plast.
  FTALATFRI: Ja.
  LÄNGD: 23,5 cm, varav 19,5 cm kan föras in.
  DIAMETER: 4,5 cm.
  VIBRATIONER: 8 inställningar.
  BATTERI: 2 x AA-batteri (köpes separat).
  BRUKSANVISNING: Danska, engelska, tyska, franska, m.fl.

  Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Vibrationsstyrka
  Den eller jag Ihop med lylo 2 och det jag skrev där bör ni ha en klar bild, annars var denna den skönaste hon känt och trivs med väl markerade ollon. Mjuk och härlig lagom grov, Vid behov vilket också uppskattas mkt är Basek Reallistisk Dildovibrator xl hennes favorit. Lite grövre och fyller ut kraftigare men samtidigt mjuk och skön.
  5 5 1

  Du recenserar: Nature Skin Big Vibe Dildovibrator 23,5 cm

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *


  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.