OrganiCup Menskopp

Klicka på en bild för att förstora den

 • OrganiCup Menskopp 1
 • OrganiCup Menskopp 2
 • OrganiCup Menskopp 3
 • OrganiCup Menskopp 4
 • OrganiCup Menskopp 50
 • OrganiCup Menskopp 51
 • OrganiCup Menskopp 99
 • OrganiCup Menskopp 100

OrganiCup Menskopp

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

229,00 kr

  Produktbeskrivning

  Är du trött på att behöva krångla med tamponger och bindor varje månad? Orkar du inte längre spendera lika mycket pengar på mensskydd? Vill du att ditt underliv ska må bra och vill du slippa oroa dig för att du ska blöda igenom? Då är dags för dig att testa en menskopp, och varför då inte välja en från OrganiCup - ett av de nyaste märkena på marknaden.

  Menskoppen är en skålliknande kopp som är gjord av medicinskt silikon som du för upp i underlivet när du har menstruation. Koppen samlar upp blodet för att sedan tas ut och tömmas vid behov. Så fort du har placerat menskoppen i ditt underliv kan du nästintill inte märka att den sitter där. Du kan bära den i upp till 12 timmar, beroende på hur mycket du blöder. När du behöver tömma koppen drar du enkelt ut den med hjälp av den utstickande änden i botten på menskoppen.

  Modell A är anpassad för kvinnor som är under 30 år som ännu inte har fött barn vaginalt. Modell B är anpassad för kvinnor över 30 år, och alla som har fött barn vaginalt. Modell A är 3,8 cm i diameter på det bredaste stället och 4,7 cm (inklusive änden är menskoppen 6,4 cm lång). Modell B är 4,4 cm i diameter och 4,9 cm lång (inklusive änden är menskoppen 6,7 cm lång).

  OrganiCup är flexibel i materialet och bekväm att använda. Efter att du har tömt koppen efter användning räcker det att skölja av den med vatten innan du sätter in den igen. Om du vill göra det lättare att sätta in den kan du använda lite vattenbaserat glidmedel.

  Tillsammans med OrganiCup får du en liten påse i kraftig bomull som du enkelt och diskret kan förvara menskoppen i. På insidan av förpackningen finns en utförlig manual med illustrationer som noga förklarar hur du sätter in menskoppen.

  Visste du att 9 av de 10 kvinnor som har testat en menskopp säger att de kommer att fortsätta använda den, och dessutom rekommendera den till andra kvinnor?

  Detaljer

  MATERIAL: Medicinskt silikon.
  ALLERGIVÄNLIG: Ja.
  LATEX- OCH PLASTFRI: Ja.
  KAN ANVÄNDAS I: Upp till 12 timmar åt gången.
  FLEXIBEL: Ja.
  RYMMER: Upp till 27 ml.
  STORLEK, MODELL A: Diameter: 3,8 cm. Längd: 4,7 cm, 6,4 cm inklusive änden.
  STORLEK. MODELL B: Diameter: 4,4 cm. Längd: 4,9 cm, 6,7 cm inklusive änden.

  Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Användarvänlig
  Enkel att sätta på
  Komfort och passform
  Resultat
  Känner inte den och den är väldigt effektiv! Som sagt, när den väl är inne så är den väldigt effektiv då jag inte känner av den ett dugg. Den första gången jag provade den så kände jag av den, men det är för att det var första gången och jag fick inte in den riktigt. Det positiva: den är supersmidig när den väl är inne! Läcker inte, känner inte av den, lätt att ta ut och lätt att rengöra! Så skönt att inte heller blir sådär torr som man blir av tamponger, och inte heller att man känner sig så unken som när man har binda! Man har inte en blöja liksom. Utan den är väldigt skön, och den arbetar som den ska! Det negativa är väl arbetet före man har liksom klurat ut hur exakt man ska göra och även då är det lite bökigt att sätta in den och ta ut den. Träning ger färdighet antar jag! Helt klart värt köpet - miljövänlig, smidig när den väl är inne och rent av ekonomiskt bra!
  5 4 1

  Du recenserar: OrganiCup Menskopp

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Andra produkter som du kanske är intresserad av: