Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
7 Speed Klitoris Vibrator Bullet var 1

7 Speed Klitoris Vibrator Bullet

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Översikt

Letar du efter en diskret klitorisvibrator som är mycket stimulerande? Då är vår 7 Speed Klitoris Vibrator Bullet idealisk för dig. Till trots för vibratorns blygsamma storlek är är 7 Speed Klitoris Vibrator Bullet nämligen bland världens mest kraftfulla mini vibratorer och den kommer med säkerhet bli en mycket retande bekantskap. 

Formgivning och det fasta materialet som har använts i 7 Speed Klitoris Vibrator Bullet ger dig målinriktad stimulation av klitoris och du hittar lätt det vibrationsläget som passar dig genom att klicka på den svarta knappaen. Med hela 7 olika vibrationslägen hittar du lätt den vibration som passar just dig. 

7 Speed Klitoris Vibrator Bullet  är 100 % vattentät så du kan tryggt ta med dig den i duschen. Vibratorn är idealisk för sololekar men kan också med fördel användas tillsammans med din partner.

För att få den bästa och mest glidande upplevelse rekommenderar vi att du använder vibratorn tillsammans med ett silikonbaserat glidmedel.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Lätt och diskret att transportera - och använda!
Anonymous - 2. mar. 2014
7 Speed Clitoral Vibrator Bullet är superlätt att använda! Den har 7 olika vibrationshastigheter, styrkor och mönster, vilket fungerar bra! Den går från svaga till starkare kontinuerliga vibrationer på de första 3 klickarna, och sedan de nästa 4 med olika vibrationsmönster. Det är trevligt och diskret att hålla i din väska om du har ett styggt datum efter jobbet! Det är dock mindre diskret under användning eftersom det är lite bullrigt, inte något du nödvändigtvis skulle höra i nästa rum, men tillräckligt för att du ska märka det. Det är definitivt orgasm garanterat, det är super bra! Du bör definitivt köpa den här vibratorn om du vill ha något som är enkelt och diskret att använda. Dessutom har den ett superklassiskt utseende istället för en något överdriven design. Jag skulle våga säga att det är en bra första gången vibrator!
Maskinöversatt från sinful.dk
Diskret liten vibrator för resan
Anonymous - 13. mar. 2024
Storleksmässigt är den perfekt att ha i väskan eller på resan utan att någon lägger märke till den. Den har också en fin diskret design. Vibratorn har en knapp där de första 3 tryckningarna går från mjuka till starka vibrationer och de sista 4 är olika vibrationsmönster. Jag måste erkänna att jag blev förvånad över hur starkt den kunde vibrera ... Men jag tycker att den är bullrigare än jag förväntade mig. Även om jag är mycket nöjd med den, var jag nära att bara ge den 3 stjärnor, eftersom batterierna har en otroligt kort batteritid, var tvungen att byta dem efter andra användningen (ca. använt 1 - 1,5 timmar). Men som sagt, vibrationerna är så kraftfulla att den får 4.
Maskinöversatt från sinful.dk

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful