TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
  • TickSnabb och diskret leverans
  • TickFri frakt vid köp över 700 kr
Amaysin Deluxe Knipkula 104 g var 1

Amaysin Deluxe Knipkula 104 g

I lager

Leverans: 1-4 vardagar

199,00 kr
Inkl. moms
Relaterade produkter
Sinful Aqua Vattenbaserat Glidmedel 100 ml
119,00 kr
Inkl. moms
Sinful Clean Sexleksaksrengöring 100 ml
119,00 kr
Inkl. moms

Översikt

Få intensivare orgasmer, lättare att hålla dig och diskret stimulering i ett med denna sensationella lilla Deluxe Knipkula från Amaysin, som verkligen är värd sin vikt i guld. Fördelarna är många med denna silikontäckta sötnos.

Den kan föras in 5,8 cm och har en diameter på 3,5 cm, så med lite vattenbaserat glidmedel glider den lätt in i din privata skattgömma. Den ganska imponerande vikten på 104 gram kommer sätta din knipförmåga på prov, men det kommer kännas fantastiskt. Knipkulan har nämligen en mycket elegant design där toppen böjer sig uppåt en liten, liten aning, så att den kan komma åt din g-punkt. Ingen utomstående kommer kunna gissa sig till att du tar dig en hedersstund mitt ute bland folk.

Det 8,7 cm långa, flexibla snöret ser till att du snabbt, lätt och säkert kan ta ut knipkulan när du behöver en paus i den upphetsande träningen.

Bäckenbottenträning stärker musklerna i bäckenet, vilket ger ökad känslighet i vaginan och mer intensiva orgasmer - som dessutom varar längre. Det hjälper samtidigt till att motverka inkontinens. Gynekologer och barnmorskor rekommenderar att kvinnor i alla åldrar tränar sin bäckenbotten.

Knipkulan är vattentät och därmed lätt att rengöra med tvål och vatten eller sexleksaksrengöring.

Tips! Prova att träna med knipkulan inne. Det ger en kittlande inre stimulering när du rör dig, samt ökar aktiviteringen i din bäckenbottenmuskulatur.

Fördelar

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du kanske också gillar:

Prenumerera på Sinfuls nyhetsbrevFå 10% i rabatt på ditt nästa köp

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: SE502073582401

Copyright © 2008-2023 SINFUL