TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
  • TickSnabb och diskret leverans
  • TickFri frakt vid köp över 700 kr
Amaysin Deluxe Knipkula 56 g var 1

Amaysin Deluxe Knipkula 56 g

I lager

Leverans: 1-4 vardagar

149,00 kr
Inkl. moms
Relaterade produkter
Sinful Aqua Vattenbaserat Glidmedel 100 ml
119,00 kr
Inkl. moms
Sinful Clean Sexleksaksrengöring 100 ml
119,00 kr
Inkl. moms

Översikt

Förverkliga dina drömmar om intensivare orgasmer, samtidigt som du får lättare att hålla dig och kan njuta av diskret stimulering, allt i ett med denna himmelska Deluxe Knipkula från Amaysin. Fördelarna är alltså många med denna sockersöta lilla sak.

Blotta 5,8 cm lång och med en diameter på 3,5 cm, glider den lätt på plats i ditt hemliga inre med hjälp av lite vattenbaserat glidmedel. Denna lättviktsdrottning väger bara 56 g, men i gengäld har den en lös inre kula som rullar runt i takt med dina rörelser. Tillsammans med den eleganta designen, där toppen böjer sig för att stimulera din g-punkt, kommer Deluxe Knipkula få dig att sväva på små moln. Och det bästa av allt är att ingen runt omkring behöver veta något!

Det flexibla snöret på 8,7 cm ser till att du alltid kan ta ut knipkulan på ett snabbt, lätt och säker sätt, när du känner att du behöver en liten paus från den kittlande workouten.

Bäckenbottenträning stärker musklerna i ditt bäcken. Det gör att din vagina blir mer känslig, samtidigt som dina orgasmer blir mer intensiva och varar längre. När musklerna blir starkare minskar också risken för inkontinens. Gynekologer och barnmorskor rekommenderar därför att kvinnor i alla åldrar tränar sina bäckenbottenmuskler.

Knipkulan är vattentät, så den är lätt att rengöra med tvål och vatten eller sexleksaksrengöring.

Tips! Prova gärna att träna när du har knipkulan inne. Det blir en annorlunda upplevelse när dina rörelser samtidigt stimulerar ditt inre. Som en bonus ökar även aktiviteten i din bäckenbottenmuskulatur, som således får lite extra träning.

Fördelar

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du kanske också gillar:

Prenumerera på Sinfuls nyhetsbrevFå 10% i rabatt på ditt nästa köp

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: SE502073582401

Copyright © 2008-2023 SINFUL