Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Amaysin Slim G-punkts Rabbitvibrator var 1

Amaysin Slim G-punkts Rabbitvibrator

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Översikt

Rabbitvibratorn är älskad av kvinnor världen över. Med sitt nedtonande men moderna utseende vänder sig denna rabbit till kvinnan som värdesätter estetiskt tilltalande produkter.

Den här rabbitvibratorn har en böjd spets med siktet inställt på din känsliga g-punkt. Samtidigt roterar flera rader med kulor inne i skaftet för att stimulera ditt inre ännu mer, allt medan de mjuka kaninöronen tar sig an ditt klitorisområde. Har du tur kan detta resultera i fantastiska blandorgasmer, när du får en g-punktsorgasm och en klitorisorgasm samtidigt.

Med 6 olika vibrationsmönster, och lika många rotationsnivåer, är det möjligt att skräddarsy det roliga. Bara prova dig fram och välj ut din favorit. Du växlar lätt mellan de olika nivåerna och mönstren med hjälp av knapparna i bottnen av skaftet.

Vibratorn drivs av 4 x AAA-batterier (säljes separat).

Rabbitvibratorn fick sitt stora genombrott i ett avsnitt av Sex and the City, där den annars så oskyldiga Charlotte blev helt beroende av sin rabbit. 

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Wow
Theresa - 9. jul. 2023
Den var så skön och den gav mig fontänorgasm. Ville inte sluta utan höll på en bra stund. Kan verkligen rekommendera den.
den funkar bra
Ida - 7. may. 2023
den funkar bra men den låter massor
Nejnej
E.m - 3. nov. 2022
Så dålig. Hamnar inte rätt och piggarna för mest ont efter ett tag. Vibrationerna är inte heller något att hänga i granen.
Låter för mycket och vibrera inte bra
Emma - 23. sep. 2021
Startar den o det låter som en motorcykel är i sovrummet med dig. Vibrerar konstigt och är inte alls bra
Trevlig!
SJ - 8. feb. 2021
Jättebra material. Bra funktioner. Jag älskar de roterande bollarna. Lätt att rengöra. Jag hade velat ha det lite tystare, men det är nog bara jag som måste vänja mig vid det. Jag är inte så erfaren med andra produkter på marknaden.
0
En besvikelse
Hej - 6. jul. 2021
Vibrationerna i produkten är monotona och höga och så snabba att du inte ens känner dem, det kanske passar en nybörjare, men jag skulle personligen inte rekommendera den till någon. Synd att den inte kan lämnas tillbaka. Med denna är att få en orgasm ett resultat av hårt arbete och smärta.
0
Sammantaget - nöjd
Kari - 10. nov. 2020
Enkel, användarvänlig och användbar
0
Noisemakers
Anonymous - 10. nov. 2021
Det är högt som fan! Det kan vara bra för stimulering, men det är inte trevligt, det är så högt att det känns som om det skulle vara tillräckligt högt för grannarna att höra. Och det är inte ljudet från batterier eller något som skakar runt. Nej, det är bara själva maskinen som låter. Det är ett stort nej härifrån
Maskinöversatt från sinful.dk
Ok
Anonymous - 13. mar. 2024
Mycket bullrig som andra också skriver, vilket är lite irriterande. Storleken i sig är super bra för mig, dock når kanindelen inte riktigt rätt ställen
Maskinöversatt från sinful.dk
Nej, tack.
Anonymous - 11. oct. 2022
Materialet är mjukt. Men allt annat är en stor besvikelse. Den är verkligen högljudd! Det ger ingen njutning och är bara en stor smärta i arslet.
Maskinöversatt från sinful.dk

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful