Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Anal Fantasy Deluxe Perfect Plug var 1

Översikt

När du har lust att uppleva anal njutning med en plugg i överkomlig storlek, då är det Anal Fantasy Deluxe Perfect Plug du sa plocka fram.

Analpluggen är gjord av ftalatfritt och silkeslent silikon som känns både fast och mjukt på samma gång. Tack vare sin design och form kan Anal Fantasy Deluxe Perfect Plug användas för att stimulera såväl prostatan som av G-punkten. Det böjda handtaget i bottnen håller pluggen på plats, men stimulerar samtidigt området omkring hans mellangård. Pluggens lite vågformade design bidrar även den till maximal njutning.

Efter användning bör du rengöra pluggen med varmt vatten, mild tvål och eventuellt lite sexleksaksrengöring.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Skön
Tompa - 24. sep. 2021
Skitbra form. Haft på gymmet och sitter kvar. Enda nackdelen är att den är svår att föra in utan rikligt med glid. Får torka runt analen efter införande.
Bästa pluggen
Rune Hegland - 27. jul. 2021
Jag har många pluggar men denna är en av de bättre. Den stannar på plats tack vare formen. Jag har haft problem med andra som, antingen åker in eller åker ur. Den är lätt att föra in och funkar att ha i många timmar!
Mums
Luffare - 11. jul. 2020
Det här är grymma grejer. Personligen träffar den punkten perfekt. Jag rekommenderar den starkt... Bonusen är att den stannar uppe och du kan sitta ner med den "dold".
0
Smal men fyllig
Anonymous - 3. jul. 2022
Det här är helt enkelt en fantastisk pin. Tack vare sin smala form sitter den bra på plats och kan bäras kontinuerligt under riktigt långa perioder utan obehag. Stiftet är ganska tunt, men spetsarna stimulerar mycket djupt. Stiftet är styvt, det ger knappt efter alls, men det är flexibelt vid handtaget. När du trycker ner stiftet hela vägen, t.ex. med handen eller genom att sitta på det, stimulerar det prostatan mycket kraftigt och stimulerande. Materialet är inte av högsta kvalitet, efter att ha lekt med det kommer du att få lukter om dina tarmar inte är tillräckligt rena. Även om det tvättas verkar det inte bli av med lukten. Annars är stiftet lätt att sätta på plats och ta ut. Sammantaget en funktionell leksak, jag rekommenderar!
Maskinöversatt från sinful.fi
Min nya favoritplugg
Anonymous - 2. dec. 2022
Ett problem som jag har haft med andra pluggar är att änden på pluggen har gjort dem obekväma att använda under längre perioder. Men jag har inga sådana problem med den här pluggen. Det går också in ganska långt, vilket var förvånande först men jag slutade gilla det ganska mycket.
Maskinöversatt från sinful.no

Anal Fantasy Deluxe Perfect Plug

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful