Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Anal Fantasy Elite Gyrating Anal Thruster var 1

Anal Fantasy Elite Gyrating Anal Thruster

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Översikt

Kan du aldrig få för mycket när det kommer till fräck analstimulering? Förbered dig på en upplevelse utöver det vanliga.

Anal Fantasy Elite Gyrating Anal Thruster både stöter, roterar och vibrerar på en och samma gång, så att du blir stimulerad på flera olika sätt samtidigt.

Det böljande skaftet har en len yta som känns fantastisk när den förs in där bak. Du kan välja mellan 7 eskalerande inställningar av stimulation, så att du bygger upp ett djupt och explosivt klimax.

Thrustern har även en spännande värmefunktion som når upp till 40 grader på bara ett par minuter. Den är tillverkad av silikon, ABS-plast och polykarbonat, och laddas via den inkluderade USB-sladden.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Inte riktigt vid mållinjen
Anonymous - 13. mar. 2024
Det är ganska livligt även på den lägsta inställningen, men tyvärr känns det lite slumpmässigt hur det träffar inuti. Vibrationerna är alltid påslagna, vilket är lite synd eftersom jag brukar föredra att slå på dem när jag är i mål. Jag skulle ha velat att den var lite större och att axeln fylldes hela vägen runt (det finns ett stort hålrum vid basen). Men .... den gör vad den ska, har varit i himlen några gånger, så den får godkänt :)
Maskinöversatt från sinful.dk

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful