Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Mister B Analkulor Stora 53 mm var 1

Mister B Analkulor Stora 53 mm

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Översikt

Önskar du kraftfull anal stimulation? Prova då de stora analkulor från Mr. B. Med 5,3 cm i diameter har vi här stora analkulor för dig som har mycket erfarenhet med anal stimulation.

Anal kulorna består av ett gummisnöre med 4 kulor och ett handtag längst nere med plats för ett finger.

För upp de stora analkulorna en efter en i ditt helt egna tempo och upplev den stimulerande känslan när du drar ut kulorna.

Anal kulorna är tillverkade av slitstarkt gummi. För att få den bästa upplevelsen med dessa stora analkulor rekommenderar vi att du använder ett bra analt vattenbaserat glidmedel och evt en avslappningsspray så att du är helt redo för den töjande känslan.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Stor och rolig
Anonymous - 13. mar. 2024
Jag köpte dessa Anal Balls och kan definitivt rekommendera dem till människor som har erfarenhet av analspel. De är något större än den största av de 3 buttplugs du tränar med, men det är bara för att det är hoppet till nästa storlek på saker du kan stoppa upp. Leksaken är gjord av starkt gummi, vilket kan verka lite grovt jämfört med några av de andra leksakerna du kan få. Det är också den enda produkten på analpärlsidan som är upp till en viss storlek, annars måste du gå långt ner i omkrets för att hitta något annat.
Maskinöversatt från sinful.dk
Du lyssnar på soppelit
Anonymous - 13. mar. 2024
Storleken på bollarna är ok men sömmarna i materialet är mycket skarpa och även hårda bollar kan använda lite flex Jag kan inte rekommendera till någon på grund av de skarpa sömmarna.
Maskinöversatt från sinful.fi
En spännande produkt för den som bor långt bort, som ger en intensiv känsla av "mättnad"!
Anonymous - 13. mar. 2024
Mr B Anal Balls Large Ø 53mm är perfekta för dig som gillar upplevelsen av att bli "fylld till brädden" så att säga! Med lite uppvärmning och rätt mängd glidmedel glider kulorna lätt in och ger en intensiv stickande känsla när sfinktern sluter sig runt kulorna och trycker dem längre in. När du trycker in kulorna får du en kraftfull känsla av "fullhet", vilket för mig skickar en hel del stickande vågor genom buken, särskilt när kulorna börjar trycka på andra inre organ och punkter. Personligen lyckas jag bara få in 3 bollar innan det tar stopp, men jag tycker att det känns otroligt skönt! När man sedan börjar leka med kulorna, trycker in dem och drar/trycker ut dem, blir det pirrigt på ett helt annat sätt. Att gå från den fulla känslan till att känna trycket lätta, samtidigt som man känner hur sfinktern öppnas och stängs när kulorna passerar känns väldigt kinky och väldigt bra. Samtidigt tycker jag att det är väldigt sexigt att se kulorna försvinna in och komma ut igen. Att leka med kulorna gör det mycket mer spännande att bygga upp till en orgasm, och genom att sätta in kulorna innan du kommer, kommer trycket att göra orgasmen mycket mer intensiv! Det gör det verkligen för mig. Detta är inte en produkt för nybörjare eftersom bollarna är ganska stora, men med lite övning är dessa analpärlor ett mycket spännande tillskott till ditt sexliv!
Maskinöversatt från sinful.no

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful