TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
  • TickSnabb och diskret leverans
  • TickFri frakt vid köp över 700 kr
Bra pris
Andropenis Androextender Pro Penisextender var 1

Andropenis Androextender Pro Penisextender

I lager

Leverans: 1-4 vardagar

1 499,00 kr
Inkl. moms
Relaterade produkter
Sinful Aqua Vattenbaserat Glidmedel 100 ml
119,00 kr
Inkl. moms
Sinful Clean Sexleksaksrengöring 100 ml
119,00 kr
Inkl. moms

Översikt

Androextender från Andromedical är en medicinsk penis förstoringsapparat som kan ge dig en permanent penisförstoring. Andro penis-extender använder ett dragningssystem som får kroppen att tillverka nya celler så att din penis gradvist förlängs.

Ju längre tid du använder Andro extender ju bättre blir resultatet och därför rekommenderas det att du använder apparaten ofta. Andromedical rekommenderar att du använder Androextender 4-9 timmar dagligen, i 6 till 9 månader, beroende på hur stor förstoring du önskar dig.

Om den rekommenderade dagliga användningsperioden upprätthålls kan det förväntas förstoringar på upp till 0,5 cm pr. månad. Totalt sett kan Androextender ge en förstoring på upp till 4 cm i längden, i både erigerad och slakt läge, precis som att man också kan få upp till 1,5 cm. större omkrets.

Förstoringsapparaten är lätt att montera och eftersom apparaten har utvecklats för att kunna användas i många timmar åt gången är komforten i framkant.

Androextender paketet innehåller: - 1 Androextender apparat - Medicinsk support genom hela behandlingsförloppet - 2 Androcomfort komfortband - 2 Androtop skumkuddar till komfortbanden - Länk till Instruktionsbok på 30 språk - Snabb-start guide - E-bok med 100 sextips.

Du får dessutom en 15 dagars nöjdhetsgaranti från producenten: Om du inte är nöjd med Androextender kan du få en del av apparatens pris tillbaka av Andromedical (se mer på paketet).

Fördelar

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du kanske också gillar:

Prenumerera på Sinfuls nyhetsbrevFå 10% i rabatt på ditt nästa köp

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: SE502073582401

Copyright © 2008-2023 SINFUL