Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Aneros deVice Prostata Stimulator var 1

Aneros deVice Prostata Stimulator

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Översikt

Aneros deVice är den idealiska prostatastimulator för dig som önskar läcker och fyllig stimulation utan vibrationer. DeVice delar formgivning med den prisvinnande Vice Prostata Stimulator som i 2011 vann en AVN award for sin enastående produktdesign och eftersom deVice har utvecklats för att följa anatomin på bästa möjliga sätt, ger den dig en oförglömlig upplevelse.

DeVice kan användas handfritt enbart med hjälp ifrån kroppens naturliga muskelsammandragningar. Prostatastimulatorn har en inbygg fot som både fungerar som ’stopper’ så stimulatorn stannar där den ska och som masserar de erogena zoner vid mellangården i takt med dina rörelser.

Aneros deVice är tillverkad av medicinskt silikon som ger dig den mjuka men fasta prostatastimulation som är nödvändig för att få djupa prostataorgasmer. Vi rekommenderar att du använder et bra vattenbaserat analt glidmedel tillsammans med deVice så att den känns mer behaglig att föra upp och använda. Efter användning kan du rengöra den med varmt vatten och en Sexleksaks Rengöring.

Ingår: Aneros deVice levereras med en snygg och diskret förvaringsask.

Inga kundrecensioner
Produkten väntar fortfarande på sin första recension.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful