Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Aneros Helix Prostata Masserare var 1

Aneros Helix Prostata Masserare

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Översikt

Aneros Helix Prostata Masserare är perfekt utformad och vinklad för att kunna stimulera din prostata och området runt omkring. Den är speciellt lämpad för den erfarne mannen som har redan har utforskat de sexuella fördelarna med prostatastimulering.

Masseraren är bredare längst fram och något smalarei botten. Dess form underlättar för dig att få en väldigt skön massage. Använd Helix på egen hand eller låt din partner vara med och leka. För att få en så skön upplevelse som möjligt rekommenderar vi att du använder masseraren tillsammans med ett analt glidmedel.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Övning ger färdighet
Mr. Mr - 19. feb. 2015
Jag har haft Aneros Helix i ett par år nu, och har haft en komplicerad relation med den. Detta är långt ifrån en leksak som går att sticka in och förvänta sig otrolig njutning. För att bemästra Aneros-produkter krävs övning, kunskap och en stor dos tålamod. Det finns ett forum och en wiki-sida dedikerad till Aneros-serien och det bästa sättet att uppnå en prostataorgasm som involverar hela kroppen och ska kännas långt mycket bättre än en vanlig orgasm ("Super-O" kallas det). Det har gått så långt att flera medlemmar förespråkar för olika tekniker, men grundpelaren är att ge sig själv gott om tid till att lära känna sig själv och lyssna på sin kropp. För Helix massiva potentiella njutning som den kan ge dig får den absolut högsta betyg, men den är långt ifrån lätt eller snabb-använd. Den är också gjord tåligt, icke-poröst och högkvalitativt material som ger en känsla av säkerhet och hållbarhet. Designen bakom den är också väldigt väl genomtänkt, dock skulle jag önska att handtaget inte hade kommit i vägen om man ligger på rygg. Kortfattat så är detta en produkt för de män som är seriösa och villiga är upptäcka och lära och har minst 1 timme per användningstillfälle till sitt förfogande.
Kräver övning
Anonymous - 13. mar. 2024
Jag har länge velat ha en Aneros, eftersom jag har läst om andras erfarenheter av den. Jag får nog jobba lite med den, då jag inte fick det stora "suget" första gången jag provade den. Jag vet att det på hemsidan finns mer "information" för bättre utnyttjande av detta, så det måste studeras.
Maskinöversatt från sinful.dk
Lätt att lära, svårt att bemästra
Anonymous - 13. mar. 2024
Titeln säger allt om Aneros HELIX prostatastimulator (kallad Helix från och med nu). Hela tricket med Helix är att föra in den i anus så att huvudet trycker på prostatan, medan den del av handtaget som böjer sig uppåt trycker på perineurium. Både prostata och perineurium är erogena zoner som är rika på nervfibrer, särskilt prostata. "Så vadå?" Tja, om du tränar dig att få orgasmer enbart genom stimulering av prostata eller, för den delen, andra erogena zoner än penis (ja, det krävs träning), kommer du att kunna uppleva de nästan mytiska multipla torra orgasmerna som få kan skryta med att ha upplevt. Var dock beredd på en lång väg framåt. Om du inte är så tålmodig kan du också använda Helix som ett komplement till normala "våta" orgasmer. Våta orgasmer förstärks när prostatan stimuleras samtidigt. Helix kan med andra ord användas solo eller under samlag. En nackdel med Helix är att den del av handtaget som böjer sig uppåt och stimulerar perineuriet är hård, och under längre sessioner med leksaken insatt kan du bli lite öm. Och det leder mig omedelbart till nästa nackdel. Du måste använda den i långa sessioner under veckor / månader / år innan du behärskar torra multipla orgasmer. Du kan ha några isolerade framgångar på vägen, men när du väl har nått ditt mål bör du kunna ansluta det och uppnå flera torra orgasmer på kommando. När Helix har förts in (långsamt och med rikliga mängder smörjmedel, eventuellt med ett eller två fingrar först) stimuleras prostatan handsfree genom att den anala sfinktern dras samman. Rytmiska sammandragningar får Helix att göra pumpande rörelser. Genom att variera kraften och frekvensen kan du få ut mycket roligt av det. Om du försöker träna dig för torra orgasmer, stimulera inte penis samtidigt, och vissa tror att ju längre det har gått sedan din senaste våta orgasm, desto lättare är det att uppnå torra orgasmer. Oavsett om du är ny eller erfaren, letar efter flera torra orgasmer eller bara vill ha en starkare våt orgasm, är Helix något för dig. Helix är inte för dem som inte gillar analspel eller för de otåliga.
Maskinöversatt från sinful.dk
Herregud, det är så vackert.
Anonymous - 11. jul. 2014
Hej på er. Jag har länge velat leka med dessa konstiga prylar, men jag ska vara ärlig och säga att jag var lite skeptisk fram till igår. Förfarandet jag använde nedan är helt kliniskt så jag är säker på att andra kan följa det. 1: Duschade och såg till att jag var väl sköljd. Personligen gillar jag inte den delen av det, men det är ett nödvändigt ont. 2: lade mig på sängen och lekte försiktigt med mig själv medan jag försiktigt körde 2 fingrar in och ut ur min rumpa. 3: applicerade vaselin på Helix och tryckte in och ut den några gånger, inte hela vägen in på första försöket, men längre in varje gång för att vänja min kropp vid den nya penetrationen. 4: låg tyst med den i cirka 20 minuter och andades lugnt, djupt och försiktigt, andning är tydligen mycket viktigt. Något hände, men inte mycket, och jag är inte den mest tålmodiga personen runt, så jag använde min trollstav på helixen. Jag ska uttrycka det så här, min kroppsorgasm varade i cirka 3 till 5 minuter och det fortsatte bara och fortsatte. Definitivt inte något att prova medan grannen är hemma nästa gång rodnad. Slutligen, nackdelen. Du måste vara väldigt avslappnad innan något händer. Det ger mig flera orgasmer som lovat.
Maskinöversatt från sinful.dk
Krävande, men ge det ett försök!
Anonymous - 13. mar. 2024
Här finns inga enkla genvägar. Aneros kräver tid och energi, och massor av övning, där du bara måste släppa kontrollen och ge dig hän. Det är inte lätt, men i gengäld för dina ansträngningar kommer du att uppleva orgasmer som är helt annorlunda, långvariga och djupt inbäddade i hela din kropp. Det är faktiskt bara för galet och svårt att beskriva med ord vad den här kliniskt utseende gadgeten kan göra. Prova själv!
Maskinöversatt från sinful.dk
Det bästa för nybörjare
Anonymous - 13. mar. 2024
Om du vill uppnå en prostataorgasm är denna optimal om du inte har provat den tidigare. Till skillnad från traditionella buttplugs är den mindre märkbar när den har suttit ett tag i arslet. Den är formgjuten för att passa den manliga anatomin. Tricket är att ta god tid på dig och INTE använda händerna på penisen, utan låta pluggen göra jobbet åt dig genom att dra åt och släppa på anamusmusklerna. Det kan ta ett tag att nå din första orgasm, men det är definitivt värt det.
Maskinöversatt från sinful.no
Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful