TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
  • TickSnabb och diskret leverans
  • TickFri frakt vid köp över 700 kr
Aneros PERIDISE Anal Stimulator Set 4 st var 1

Aneros PERIDISE Anal Stimulator Set 4 st

Inte i lager

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Översikt

Aneros Peridise Complete Set är den perfekta anal stimulator för dig som vill styrka din bäckenbotten och få ännu större orgasm potential. Peridise Complete Set består av 4 anal stimulatorer i var sin storlek så du gradvist kan utmana din bäckenbottenmuskulatur mer i takt med att musklerna styrkas. Alla Peridise anal stimulatorer har en lätt böjd form som ger mild och handfri stimulation därbak när du växlar mellan att spänna och slappna av i bäckenbottenmuskulaturen.

Vilken anal stimulatorer du skal välja beror på hur starka dina muskler är. Om dina muskler är starka kan du med fördel träna med den lilla stimulatorn som är svårare för kroppen att hålla på plats och därmed är mer utmanande för muskulaturen. Om det däremot är första gången du prova knipövningar med ett redskap kan du med fördel använda den stora stimulatorn. Även om den väger mer än den lilla gör storleken den lättare på plats och träning med den och den är därför lättare. Det mer fylliga design gör det samtidigt lättare för dig att känna vad som händer i din bäckenbotten när du tränar och det kan speciellt vara en hjälp när du börjar med att träna så du ser till att du tränar korrekt. 

Så här använder du Aneros Peridise:

Sätt in den anal stimulator, som passar dig bäst, i anus. Försök att klämma kring stimulatorn med din anala muskulatur och slappna sedan av. Detta repeteras i ett par minuter ett par gånger i veckan. Antalet av gånger i veckan det repeteras i veckan kan ökas senare om det känns naturligt för din kropp.

Obs! Peridise bör alltid användas tillsammans med ett bra glidmedel eftersom glidmedlet kommer att se till att stimulatorn kan glida fritt. Glidmedel gör dessutom Peridise mer behaglig att föra upp.

Peridise är en unisex produkt och kan därför användas av både kvinnor och män.

Inga kundrecensioner
Produkten väntar fortfarande på sin första recension.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Fördelar

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du kanske också gillar:

Prenumerera på Sinfuls nyhetsbrevFå 10% i rabatt på ditt nästa köp

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: SE502073582401

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful