Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Aneros PROGASM Jr. Prostatasimulator var 1

Aneros PROGASM Jr. Prostatasimulator

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Översikt

Aneros PROGASM Jr är speciellt till dig som önskar en effektiv och fast prostatastimulans, men som inte är för fyllig. PROGASM Jr har samma form som den populära PROGASM Prostata Stimulator som också kan fås här på shoppen, dock är PROGASM Jr smalare vilket gör den mer ägnad till lätt övade personer inom prostatastimulans.

Då Aneros PROGASM Jr fungerar med hjälp av kroppens naturliga muskelsammansdragningar så kan den användas handsfree eller med händerna om du har lust. Prostatastimulatorn har en inbyggd fot som masserar dom erogena zonerna vid mellanköttet i takt med dina rörelser och som i övrigt fungerar som en “stopper” så den blir på plats.

Aneros PROGASM Jr är tillverka av medicinsk plast som ger dig den fasta prostatastimulationen som är nödvändig för att uppnå prostataorgasmer. Vi rekommenderar att du använder ett bra anal-glidmedel tillsammans med din Aneros PROGASM Jr så blir den behagligare att föra in och använda. Efter användning kan du rengöra den med varmt vatten och rengöringsmedel till sexleksaker.

Det medföljer en snygg och diskret ask till uppbevaring.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Fantastisk stimulator
MS - 18. jul. 2015
En stimulator i bra storlek som snabbt letar sig mot prostatan. Materialet är väldigt snyggt och gör det lätt att använda. Jag var bara tvungen att jobba lite med den för att börja men den fungerar nu optimalt på resan mot en Super O. Den ger bra P-vågor. Jag tycker att K-stiftet sitter lite hårt på svanskotan, därför har jag varit tvungen att kontinuerligt justera stimulatorn lite när den är i bruk. Den har ett bra P-stift som passar perfekt.
0

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful