Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Anna Swedish Lovedoll var 1

Anna Swedish Lovedoll

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Översikt

Går du och drömer om en blond svensk skönhet? En skön kvinna som kan tillfredställa dig? Svenska Anna är en skön sexdocka med 3 hål. Du kan bli stimulerad (och stimulera henne…) analt, vaginalt och oralt. Hon har ett par stora bröst med hårda bröstvårtor. Dockan har en skandinavisk look med ljus hud och blont hår.

Du kan njuta av Anna i många olika ställningar. Pröva dig fram och hitta din favorit!

Sexdockan är uppblåsbar.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Lilla Anna
Mrblackman - 1. apr. 2022
Fungerar som andra uppblåsbara ”älskarinnor” läckert me ställningen hon är i jämfört med vanliga liggades me benen rakt ner!! Men negativa är de vassa kanterna, det man river bort innan användning blir de kvar en liten kant runtom som blir väldigt vass som då triggar av en rejält.. Tips är att få henne varm tex värmefilt eller dyl. Sedan pumpa upp rätt tryck..håller mycket längre då samt känns så mycket trevligare med en varm ”kropp” än en kall dårå!!!
Sexdocka
Jaha - 23. jan. 2020
Den här sexdockan är fantastisk bra för sitt pris, rätt trång men riktigt skön du kan göra lita vad som med den och jag tipsar absolut att köpa den om du inte vill lägga allt för mycket pengar
Trång men skön
Bo - 13. may. 2018
Prisvärd om man inte vill kosta på för mycket ,fungerar bra
Bra
20305 - 23. jan. 2020
Superkvalitet
0
Vi älskar det.
Magnus - 14. dec. 2017
Anna är en väldigt bra kärleksdocka hon gör allt du vill. Med Anna jag har haft mycket nytta, det är en megabra produkt och dessutom realistisk
0
Hårt och besvärligt
JD - 19. oct. 2017
Den är absolut inte nice att använda eftersom plasten är hård. Det blir också ganska besvärligt att använda dockan när den är i ett stelt läge. En pump ingår inte heller i köpet så om du köper produkten så se till att ha en liten pump eller köp en bredvid som t.ex. en bollpump, annars blir det svårt att blåsa upp dockan. Du kan dock använda den i olika lägen då den inte väger så mycket, men det gör inte upplevelsen bättre när plasten är hård.
0
Värt att köpa om du är intresserad
Anonymous - 13. mar. 2024
Produkten är riktigt bra den stimulerar bra under knullning och den böjer sig i olika positioner vilket är bra, tight anal, bra fitta och munnen var bra. Inga minus enligt min mening. Värt att köpa om du är intresserad. Går in i ett litet utrymme med bra kvalitet för priset med tanke på om du inte har hundratals eller tusentals euro tillgängliga för en docka så är det här bra. Om du inte är intresserad av uppblåsbara dockor är det inte värt att köpa.
Maskinöversatt från sinful.fi
Svensk Lowedoll
Anonymous - 13. mar. 2024
Bra och jag rekommenderar det för priset också
Maskinöversatt från sinful.fi
Shopping på
Anonymous - 9. aug. 2019
Produkten är ett fiasko.
Maskinöversatt från sinful.fi
Inte bra
Anonymous - 13. mar. 2024
Inte bra
Maskinöversatt från sinful.no

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful