Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Asa Akira Fleshlight Girls Lotus var 1

Översikt

Fleshlight är en av de mest populära onanirpodukterna över hela världen. Asa Akira Fleshlight är en del av Fleshlight Girls serien som har tillverkats efter världens hetaste porrmodeller.

Denna Fleshlight ger dig chansen att komma helt nära Asa Akira. Lotus-öppningen är en trogen kopia av hennes vagina som har tillverkats från en avgjutning av henne. Närmare den äkta känslan Asa Akira kommer du nog aldrig. Som med alla andra Fleshlight kan du skapa vakuum kring penis genom att skruva på bottnen Fleshlight. Ju mer du skruvar fast den, ju mer vakuum kommer det att skapas.

Asa Akira Fleshlight passar till stort sett alla penisstorlekar och är otroligt lätt att rengöra efter användning. Innan användning är det viktigt att påföra glidmedel (vattenbaserat) för att uppnå en mer realistisk känsla. Den inre retande strukturen gör upplevelsen väldigt verklighetstrogen.

När du efter användning har tvättat din Fleshlight i varmt vatten rekommenderar vi att du sprayar lite antibakteriell Fleshlight Wash på. När sleeven är torr kan du med fördel använda ett Fleshlight pulver för att bevara sleevens mjuka och lena yta.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Bra för dig som söker lång sexxkat
W.L. - 7. apr. 2014
Lotustexturen som finns i denna fleshlight har helt plana ytor, men varierar i diameter. Detta leder till att produkten inte är så väldigt stimulerande, utan tar ett tag på sig för att ge användaren en orgasm. Söker du en produkt där du vill kunna hålla på länge och ha det riktigt skönt, är detta något för dig. Vill du istället ha en produkt där du kan träna din uthållighet och tydligt känner av förändringen i innerkanalen, är detta inte produkten för dig. I så fall skulle jag istället rekommendera STU-modellen eller Super ribbed. Att tvätta produkten är mycket lätt. Du sköljer i princip bara igenom innerkanalen och lägger den med locket avskruvat för att lufttorka. Om du har bråttom kan du vända ut och in på insertern och torka rent försiktigt med en handduk. Materialet är mycket tåligt och blir inte missformat av att vrängas en kort stund. Att värma den är något jag rekommenderar. Känslan blir mer lik den riktiga varan, och det tar inte särskilt lång tid. Lägg bara inserten i varmt vatteni ca 20 minuter, och sedan är du färdig att köra på. Så länge du inte öppnar fleshlightens lock är den mycket diskret. Nästan så man kan ha den som prydnad. Därför är det inget du nödvändigtvis måste gömma undan från andra. Självklart finns det nackdelar med produkten. Materialet tenderar att bli klibbigt efter några användningar. Detta är lätt fixat med lite Fleshlight Pulver som man strör på ett tunt lager. Dessutom är den mycket känslig för kemikalier som tvål och tvättmedel. Jag gjorde själv misstaget att värma fleshlighten i ett handfat med rester av diverse sköljningsmedel mm. Detta resulterade i att materialet började lösas upp. Detta avtog direkt när jag tvättade rent handfatet ordentligt. Ha med andra ord i åtankte att inte utsätta materialet för kemikalier. En till sak jag rekommenderar är att lägga lite papper i nedersta locket. Annars tenderar det våta locket att låta en del när luften dras in där, när man kör in och ut. Sammanfattningsvis kan jag säga att det är en mycket trevlig produkt som kommer att skänka dig mycket njutning. Köp denna eller annan fleshlightmodel beroende på dina preferenser!!! För ca 500 kr är de ett fynd!

Asa Akira Fleshlight Girls Lotus

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful