Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
B Swish Bfilled Basic Plus Buttplug var 1

B Swish Bfilled Basic Plus Buttplug

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Översikt

B Swish Bfilled Basic Plus Buttplug är speciellt designad för att ge dig läcker och intensiv analnjutning.

Buttpluggen är formad med en rundad spets som gör den behaglig att föra in, medan den avlåga stopparen får den att ligga bekvämt mellan skinkorna utan att sticka iväg någonstans.

Inne i pluggen finns en kula som stimulerar dig med sina små rörelser, samtidigt som dess tyngd ger en mer fyllig och känslig känsla där bak.

Den består av läckert, sammetslent silikon som också är allergivänligt.

Buttpluggen har en längd som kan föras in 9,2 cm och en diameter på 3,85 cm.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Helt ok.
Julle - 29. oct. 2023
Trevlig storlek, lagom stor. Jag saknade däremot kulan som det stod om i beskrivningen. Jag kanske fick ett måndagsexemplar.
Förvånansvärt bra
AverageJoe - 10. apr. 2023
Bra för en nybörjare som vill kämpa lite, den är större än vad man tror (kille). Materialet är silkeslent. Det är en kula i den som rullar runt och faktiskt ger en nice bonus. Hade bara önskat att det fanns mer av det här märket i olika storlekar.
Toppen
Alma - 20. apr. 2022
Den är så härlig att använda med killen. Perfekt storlek tycker jag och enkelt att rengöra, älskar den!
Okej för priset
... - 12. apr. 2021
Den har en bra storlek och stannar där den ska, Jag älskar känslan av bollen inuti ger när man rör sig. Dock skaver pluggen lite efter kort tid så det är svårt att hålla på länge, vilket jag personligen är ledsen över. Annars är det en okej produkt för pengarna.
0
Söt och fyllande plugg
Matias - 6. oct. 2020
Vi valde den här pluggen eftersom den definitivt kommer att stanna på plats på grund av sitt ankare. Diametern på pluggen är tillräckligt för att vi rekommenderar detta för lite mer erfarna användare
0
B Swish buttplug
Anonymous - 13. mar. 2024
Bra storlek som passar bra. Även om man inte känner bollen så mycket så är det tydligt att signaler skickas till lustcentrum, eftersom jag "kommer" snabbare vid sex.
Maskinöversatt från sinful.dk
Utsökt
Anonymous - 11. nov. 2021
Jag använder pluggen när jag gör hushållsarbete, den ger en stickande känsla när du går runt och rör dig på grund av kulan inuti. Det är trevligt att ha i när min flickvän och jag har sex också. Rekommenderas varmt!
Maskinöversatt från sinful.no
Underbart uppfyllt!
Anonymous - 13. mar. 2024
Detta är den perfekta storleken för dem som har lekt med banken tidigare. Den smala spetsen är lätt att sätta i och den långa halsen gör att den sitter väldigt säkert hela dagen. Kulan inuti är lite liten och jag hade föredragit en fast veke så att man får tyngden och slipper ljudet. Kunde ha funnits i fler färger också.
Maskinöversatt från sinful.no
Enkelt och permanent
Anonymous - 13. mar. 2024
Jag rekommenderar starkt denna pinne till alla! Formen gör den lätt att hålla i och inte rädd för att av misstag glida ut. Materialet är bekvämt att ta på, slätt och mjukt och lätt att tvätta. Dessutom känns bollen inuti stiftet bekväm när den rör sig runt. Inte särskilt stark, men precis tillräckligt för att man ska vara medveten om den och märka den då och då.
Maskinöversatt från sinful.fi
Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful