Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
B Swish Bgood Deluxe Curve G-punktsvibrator var 1

B Swish Bgood Deluxe Curve G-punktsvibrator

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Översikt

B Swish Bgood Deluxe Curve är den idealiska vibratorn för dig som gärna vill experimentera med G-punktsstimulation. Bgood Deluxe Curve har nämligen en böjd tipp som gör det lätt att stimulera G-punkten medan vibratorn skämmer bort dig med underbara vibrationer.

Med Bgood Deluxe Curve får du en vattentät G-punktsvibrator med hela 6 olika vibrationslägen som gör att du kan välja precis den vibration som passar dig bäst. Avnjut vibratioerna tillsammans med ett bra glidmedel då detta kommer att göra upplevelsen ännu bättre och samtidigt göra vibratorn lättare att föra upp.

Så här använder du Bgood Deluxe Curve: Vibratorn har två enkla knappar som gör det lätt att betjäna den. Du slår på vibratorn genom att trycka på powerknappen och därefter trycker du på vibrationsknappen som låter dig byta mellan de olika lägen. OBS! Vibrationerna börjar först när du trycker på vibrationsknappen. När du är klar med att använda vibratorn släcker du genom att trycka på power-knappen igen.

Bgood Deluxe Curve G-punkts Vibrator är 19,3 cm lång varav ca. 12,5 cm kan föras upp och den har en diameter på 3.5 cm på det bredaste området. Vibratorn är tillverkad av ABS-plast och silikon som är 100 % ftalatfri och den levereras med en svart förvaringspåse. Obs! Bgood Deluxe Curve använder 2 st. AAA-batterier som säljs separat.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
G-punkt halleluja
Johan - 14. dec. 2017
Köpte denna till min fru och hon älskar den. Känns len och mjuk och lätt böjlig i toppen. När vi är tillsammans får jag styra den och när man kommer åt g-punkten är hon helt utom kontroll. Kan varmt rekommenderas då den är av hög kvalité till lågt pris.
Bra grundvibrator
Reste sig - 8. jun. 2018
Riktigt bra vibrator i riktigt snygg och snygg design. Man hör det såklart men ljudet är svagt så även om vi har tunna väggar/dörrar så hörs det inte av andra i lägenheten. De sex olika programmen består av 3 kontinuerliga med olika styrkor och 3 olika mönster även med olika intensitet. Den är väldigt enkel att använda och har en bra storlek och passar även nybörjare. Själv hade jag nog velat att den var lite mer böjd, men den har en fin form med den tjockare spetsen, vilket är snyggt när det sätts in och ger ett större område att slå med när den är uppe. Allt som allt en riktigt snygg grundvibrator som kan användas bra både ensam och tillsammans med partners.
0
Stor liten sak
Tulle - 9. aug. 2017
Fantastisk liten sak som gör vad den ska. Perfekt i storleken och många bra vibrationsnivåer att välja mellan.
0
Fantastiska leksaker
Jannie - 5. mar. 2017
Vacker vibrator som har bra storlek - jag tycker vibratorer lätt kan bli för stora och kraftfulla. Materialet är bra, och det är också vattentätt, vilket är ett stort plus! Jag trivs både ensam och tillsammans med min partner. Tyvärr tycker jag/vi att det är ganska bullrigt, och det är ganska störande. Själva ljudet av vibrationerna är kopplat till att batterierna sitter ganska lösa i maskinen, så när den är påslagen studsar batterierna runt, vilket är ett ganska irriterande ljud.
0
Varmt rekommenderad
J.D. - 14. oct. 2013
Kopplar väl ihop det den ska med den svängda formen. Lätt att använda och flera bra vibrationsnivåer när du väl hittat dem. Bra kvalitet och lätt att rengöra.
0
Bra design, men dålig produkt
Anonymous - 2. oct. 2023
Riktigt snygg design, men vibrationerna är alldeles för milda. Knapparna är obekvämt placerade, precis där du behöver hålla. Jag är mycket besviken och har kastat ut den efter att ha använt den bara två gånger.
Maskinöversatt från sinful.dk

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful