Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
B-Vibe UV Steriliseringspåse var 1

B-Vibe UV Steriliseringspåse

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Översikt

Ta hygienen till högsta nivå med B-Vibe Steriliseringspåse som använder UV-ljus för att döda 99,9% av bakterier! Det är vetenskapligt bevisat att UV-ljus eliminerar olika patogener, bakterier, sporer, svampar och virus.

Det tar bara 3 minuter att sterilisera dina lekkamrater och göra dem redo för er nästa date. Allt du behöver göra är att lägga in din sexleksak i påsen, trycka på snabbvalsknappen och voila! Efter några minuter har UV-ljuset eliminerat 99,9% av bakterierna som orsakar olika infektioner vi gärna undviker.

Den här magiska påsen är kompatibel med alla B-Vibes produkter och andra leksaker som är upp till 25 cm långa. Analpluggar, pärlor, wander och vibratorer – allt är välkommet att få en grundlig sterilisering i påsen. Se bara till att alla leksaker är helt torra innan de går in i påsen!

Påsen är resevänlig så att du kan se fram emot orgasmtäta semestrar, och med sin diskreta design kan den följa med dig obemärkt överallt.

Ladda ditt B-Vibe-tillbehör med den medföljande USB-kabeln och håll dig fräsch, ren och bakteriefri hur enkelt som helst.

Inga kundrecensioner
Produkten väntar fortfarande på sin första recension.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful