Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Baci Halterneck BH-Set i Spets Plus Size var 1

Baci Halterneck BH-Set i Spets Plus Size

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Översikt

Släpp fram din inre diva med detta förföriska underklädesset från Baci, och njut av din partners beundrande blickar.

BH-kupor ramar in din byst på vackraste vis och övergår i en halterneck med vacker feminin spetskrage, som stängs med två knappar. Spetsen är lätt genomskinlig för en extra sexig look.

De matchande grenlösa trosorna är designade för att väcka uppmärksamhet, och med sina mjuka spetsar är de otroligt behagliga att bära.

Ett måste till din sexiga garderob.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Dålig passform och konstiga mått
Line - 16. feb. 2021
Kuporna är väldigt små i förhållande till att den är plus size, medan man (som storlek 44-46) nästan simmar i omkretsen. Biten som går runt halsen är för lös och sitter inte tight. Detsamma gäller remmarna som går från halsen och ner till kupan. Det skulle vara supersexigt om det passar, men när måtten är så oproportionerliga resulterar det i mer av ett asgarv.
0
Konstig storlek
Rs - 26. dec. 2020
Det är en konstig storlek, så bh-kupan liknar nog en liten/B-kupa men resten av tyget är megastort och löst och bara hänger. Det är superirriterande.
0
Konstig storlek på bh
C - 10. dec. 2020
Kuporna sitter väldigt tätt så det sitter inte fint på en stor kvinna. Det verkar mest som om mått har tagits för kupor från en väldigt liten storlek med liten barm och sedan har extra längd lagts till runt kroppen. Hade den suttit ordentligt hade den varit busig! Trosorna är som de ska :)
0
Styr undan
Becky - 18. mar. 2021
Jag är vanligtvis en 85 i BH-storlek. Den här BH:n hade en framsida som var mer som en 65/70 B. Bygeln var för liten för en plus size. Bandet är alldeles för löst för mig. Remmarna som ska ge lite lyft och håll är också alldeles för lösa. chokerdelen på bh:n är ok och trosorna sitter perfekt.
0

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful