Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Baseks Analkulor Medium var 1

Baseks Analkulor Medium

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Översikt

Har du lust att udvidga dina horisonter och träda in i en värld full av njutning och intensiv stimulans? Då är det hög tid att prova på analkulor.

Baseks analkulor i storlek medium är perfekt till nybörjare, eftersom de gör det lätt att ta saker och ting i ett tempo som passar dig. För in precis det antal kulor som du tycker känns skönt, säkert och framför allt lagom fräckt.

Kulorna har ett avlångt handtag i bottnen som gör det lätt att ta ut dem igen. Det är dessutom smart om du känner för att använda alla kulorna, eftersom handtaget då fungerar som en stopper som ser till att kulorna sitter tryggt och säkert.

Kedjan har 5 kulor. Den minsta uppe i toppen har en diameter på 1,7 cm, medan den avslutande kulan precis innan handtaget är 2,5 cm i diameter. 

Baseks Analkulor Medium är tillverkade av PVC och är helt ftalatfria. De är totalt 18,5 cm långa, varav 17 cm kan föras in i kroppen.

Inga kundrecensioner
Produkten väntar fortfarande på sin första recension.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful