Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Bathmate Goliath Penispump var 1

Bathmate Goliath Penispump

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Översikt

Bathmate Goliath är den största och kraftigaste penispumpen på marknaden. Den är utformad för att öka storleken på din penis, inte permanent utan endast när den används och en stund därefter.

Till skillnad mot andra penispumpar kan Goliath skapa ett långt kraftigare vakuum runt din penis eftersom den används i vatten. Penispumpen Bathmate Goliath kan öka penisstorleken i både längd och bredd. Om du inte har provat en penispump förut rekommenderar vi att istället titta på den något mindre Bathmate Hercules.

Du kan använda Bathmate Goliath både i duschen och i badkaret.

Så här använder du Goliath Penispump: - Fyll pumpen med vatten från duschen eller badkaret. - Håll i botten av Bathmate så att vattnet inte rinner ut ur ventilen. - Placera din penis i Bathmate och dra den in mot kroppen för att bilda vakuum. - Släpp taget när du känner att det har bildats ett lämpligt vakuum och fortsätt duscha/bada. - Fortsätt pumpa om du känner att vakuumet släpper. - Avlägsna pumpen efter 15 minuter (eller tidigare) genom att trycka på ventilen.

Många män upplever en mer intensiv känsla under onani och sex efter att ha använt penispumpen.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Utrymme för förbättringar
Anonymous - 13. mar. 2024
Det krävs mycket kraft för att trycka ihop gummifjädern, vilket gör det svårt att hålla tätningen runt "roten" tät. Speciellt eftersom packningen är helt platt och kroppen inte är det. Ett badkar är ett måste, eftersom ovanstående problem gör det nästan omöjligt att använda i duschen. Problemet är dock störst i början, när det inte finns något betydande vakuum. Kanske kan problemet lösas med en extern pump? Produkten verkar vara av hög mekanisk kvalitet och jag är ganska säker på att ovanstående förslag kommer att förbättra prestandan. Det bör noteras att jag mäter 20 cm och kanske borde ha nöjt mig med Hercules-versionen. Jag är glad att testa båda om Sinfull kommer att sponsra försöket eller delar av det ;)
Maskinöversatt från sinful.dk
För den välutrustade!
Anonymous - 11. jan. 2012
Det här är inte tänkt att vara en recension om penisstorlekar, men jag valde den här eftersom jag är ganska välutrustad. Och jag har inte ångrat det ett enda ögonblick. Jag använder den mest i duschen men har också provat den i badet en gång - det var riktigt bra. Jag använder pumpen före onani. Rekommenderas varmt.
Maskinöversatt från sinful.dk

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful