Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Bathmate Hydrodouche Analsköljare var 1

Bathmate Hydrodouche Analsköljare

Inte i lager

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Översikt

Bathmate Hydrodouche är en ny och effektiv anal dusch till dig, som experimenterar med anal stimulering.

Med Bathmate Hydrodouche kan du skölja dig ren, innan en anallek, så att du får de bästa förutsättningarna för en njutningsfull upplevelse och du undviker obehagliga överraskningar mitt i leken.

Där en vanlig anal dusch innehåller begränsande mängder vatten, kan Bathmate Hydrodouche innehålla en större mängd, så du har möjligheten att göra dig själv ren snabbare och med färre sköljningar. 

Samtidigt ger Bathmate Hydrodouchedig möjligheten för att ändra vattentrycket, så du lätt kan hitta det vattentryck, som är mest behagligt för dig.

Bathmate Hydrodouche innehåller alla de delar, som är nödvändiga, för att kunna rengöra dig själv analt.

Så använder du Bathmate Hydrodouche:

Sammanställ Bathmate Hydrodouche på samma sätt, som du ser i videon här inne på hemsidan. Häng därefter upp behållaren i duschstången med det medföljande snöret och se till att behållarens öppning är vänd uppåt.

Fyll behållaren till kanten med kroppstempererat vatten, sätt på regulatorklippsen och ställa in vattentrycket till önskat tryck. Spruta försiktigt upp vattnet baktill och gå därefter på toaletten och låt vattnet åka ut i toaletten. För att göra sköljröret mer behagligt att föra upp, kan du smörja det med glidmedel, innan du använder det. Upprepa processen, tills det känns helt rent och att det vatten, som rinner ut i toaletten, ser rent ut.

När du är färdig med att använda Bathmate Hydrodouche, ska du se till att göra den delen, som förs upp, grundligt ren. Vi rekommenderar att du använder varmt vatten och antibakteriell sexleksaksrengöring. Tillsammans med rengöringen ska du se till att allt vatten töms ur slangen och att din Bathmate Hydrodouche är ordentligt torr, innan du lägger undan den.

Inga kundrecensioner
Produkten väntar fortfarande på sin första recension.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Fördelar

Du kanske också gillar:

Prenumerera på Sinfuls nyhetsbrevFå 10% i rabatt på ditt nästa köp

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: SE502073582401

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful