Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Bathmate Hydromax3 Penispump var 1

Bathmate Hydromax3 Penispump

I lager

Leverans: 1-5 vardagar

949,00 kr
Inkl. moms
Relaterade produkter
Sinful Aqua Vattenbaserat Glidmedel 100 ml
99,00 kr
Inkl. moms
Sinful Clean Sexleksaksrengöring 100 ml
99,00 kr
Inkl. moms
Sinful Penisring Set 3-pack
99,00 kr
Inkl. moms
Bathmate HydroVibe Tillbehör till Penispump
549,00 kr
Inkl. moms
Välj Färg

Översikt

Bathmate Hydromax3 Penispump är designad till dem som har en mikropenis, samt dem med en penisstorlek på upp till 7,6 cm i erigerat tillstånd.

Pumpen används i vatten, där kombinationen av vakum och vattentryck skapar en temporär penisförstoring och ett mer potent stånd.

Så här använder du Bathmate Hydromax3 Penispump: - Se till att den mjuka ringen nederst på pumpen sitter fast ordentligt på pumpen. - Sätt den lilla grå snibben för ändan av pumpen i låst position och fyll pumpen med vatten. - Medan du står i badet, slappna av och sätt pumpen omkring penisen. - Med pumpen i en uppåtgående vinkel, öppna vid den grå snibben och börja pumpa. - Pumpa, tills den nedersta, svarta delen av pumpen är så sammanpressad att du inte kan pumpa mer. - För bästa resultat, avbryt vakuumtrycket efter ett par minuter och gör om processen 2-3 gånger över en period på 10-15 minuter.

Användning av pumpen ger dig möjlighet att glädja dig själv och din eventuella partner med mer längd, mer fyllnad och en hårdare erektion.

Obs! Det är inte möjligt att skapa en permanent förstoring av penisen med en penispump, men om du använder den ofta och t.ex. före sex så kommer du uppleva att den ger en god effekt. Många upplever också en mer intensiv känsla vid onani och samlag efter användning av penispumpen.

VarumärkeBathmateVikt (g)295Full Längd (cm)22Inre Djup (cm)18Diameter (cm)5.5Inre Diameter (cm)5Elastisk inre diameterJaHuvudsakliga materialPC (polykarbonat)Övriga materialRubberFärgKlarRekommenderat glidmedelVattenbaseratStimuleringsområdePenisMålgruppMänSpråkKinesiska, Italienska, Spanska, Japanska, Portugisiska, Tyska, Franska, Engelska, RyskaSKU22019
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Viste inte vad jag hade att vänta mig
Fungerar som det ska för stunden men efter en liten stund är det som vanligt igen Kanske måste användas varje dag för Max resultat men det har jag inte hunnit ... Läs mer
Daniel göte - 8. dec. 2021
Positivt överraskad
Det var med viss skepsis som jag köpte denna penispump. Jag är nog vad man kallar en shower och inte en grower, men det är tyvärr inte överväldigande vad jag ka... Läs mer
Anonym - 4. dec. 2019

Fördelar

Du kanske också gillar:

Prenumerera på Sinfuls nyhetsbrevFå 10% i rabatt på ditt nästa köp

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: SE502073582401

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful