TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
  • TickSnabb och diskret leverans
  • TickFri frakt vid köp över 700 kr
Bathmate Hydromax3 Penispump var 1

Bathmate Hydromax3 Penispump

I lager

Leverans: 1-4 vardagar

949,00 kr
Inkl. moms
Relaterade produkter
Sinful Aqua Vattenbaserat Glidmedel 100 ml
119,00 kr
Inkl. moms
Sinful Clean Sexleksaksrengöring 100 ml
119,00 kr
Inkl. moms
Sinful Penisring Set 3-pack
119,00 kr
Inkl. moms
Bathmate HydroVibe Tillbehör till Penispump
549,00 kr
Inkl. moms

Översikt

Bathmate Hydromax3 Penispump är designad till dem som har en mikropenis, samt dem med en penisstorlek på upp till 7,6 cm i erigerat tillstånd.

Pumpen används i vatten, där kombinationen av vakum och vattentryck skapar en temporär penisförstoring och ett mer potent stånd.

Så här använder du Bathmate Hydromax3 Penispump: - Se till att den mjuka ringen nederst på pumpen sitter fast ordentligt på pumpen. - Sätt den lilla grå snibben för ändan av pumpen i låst position och fyll pumpen med vatten. - Medan du står i badet, slappna av och sätt pumpen omkring penisen. - Med pumpen i en uppåtgående vinkel, öppna vid den grå snibben och börja pumpa. - Pumpa, tills den nedersta, svarta delen av pumpen är så sammanpressad att du inte kan pumpa mer. - För bästa resultat, avbryt vakuumtrycket efter ett par minuter och gör om processen 2-3 gånger över en period på 10-15 minuter.

Användning av pumpen ger dig möjlighet att glädja dig själv och din eventuella partner med mer längd, mer fyllnad och en hårdare erektion.

Obs! Det är inte möjligt att skapa en permanent förstoring av penisen med en penispump, men om du använder den ofta och t.ex. före sex så kommer du uppleva att den ger en god effekt. Många upplever också en mer intensiv känsla vid onani och samlag efter användning av penispumpen.

Fördelar

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du kanske också gillar:

Prenumerera på Sinfuls nyhetsbrevFå 10% i rabatt på ditt nästa köp

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: SE502073582401

Copyright © 2008-2023 SINFUL