TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
  • TickSnabb och diskret leverans
  • TickFri frakt vid köp över 700 kr
Beppy Soft + Comfort Tampons Dry 8 pcs var 1

Beppy Soft + Comfort Tampons Dry 8 pcs

I lager

Leverans: 1-4 vardagar

199,00 kr
Inkl. moms

Översikt

Bebby Dry Comfort är ett smart och behagligt alternativ för tamponger för "den tiden på månaden".

Det är en liten, mjuk ljusrosa tampong som är 5 cm lång och 3 cm hög. Det mjuka svampmaterialet gör den lätt att sätta upp eftersom den anpassar sig din inre anatomi. Den har utvecklats av ett team av gynekologer som har tänkt grundligt över svampens speciella form.

Bebby tampongen har designats speciellt för kvinnor som önskar total rörelsefrihet under sport, resor, simning och till och med under sex.

Svampen har en bra sugförmåga och ser till att du förblir ren och torr när du använder den.

Bebby tampong är en engångsprodukt. Du kan använda den mellan 4-8 timmar, beroende på hur mycket du blöder.

Obs! Beppy rekommenderas inte för sex om din partner är mycket lång då svampen kan tryckas långt in i slidan. Tampongerna finns också i en "wet" utgåva där svampen har påförts vaginal intimkräm. Prova eventuellt båda utgåvor och ta reda på vilka som passa dig bäst.

Så här använder du Beppy tampong: - Tvätta dina händer grundligt. - Ta ut svampen ur paketet. Du kan evt. göra den våt eller smörja in den i lite glidmedel innan du sätter upp den. - Placera den mellan din tumme och ditt pekfinger och pressa ihop den - Den är lättast att sätta upp om du står med ena benet på till exempel en stol. - Använd din andra hand för att "öppna" och sätt sedan svampen så långt upp som möjligt. - Använd samma procedur när du ska ta ut svampen. Du kan med fördel tvätta dig därnere och på så sätt fukta svampen så att den blir lättare att få ut. - Svampen får INTE slängas i toaletten.

Fördelar

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du kanske också gillar:

Prenumerera på Sinfuls nyhetsbrevFå 10% i rabatt på ditt nästa köp

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: SE502073582401

Copyright © 2008-2023 SINFUL