Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Bettie Page Longing For Leather Tjurpiska var 1

Översikt

Bettie Page Longing For Leather Tjurpiska är det ideala redskapet för dig som föredrar tuffare tag när det gäller smisk. Piskan är tillverkad av kraftigt läder och kan slå så att det kan kännas. Longing For Leather Tjurpiska är en del av den officiella Bettie Page serie av sexleksaker som är inspirerade av den berömda pin-up tjejen.

Vi rekommenderar att du övar dig på att använda piskan innan du använder den på en partner samt att ni bestämmer ett stopp-ord innan ni sätter igång. Efter användning bör den känsliga hud vårdas med en fuktgivande kräm som till exempel Fifty Shades of Grey Efter Spanking Kräm.

Ingår: Bettie Page Longing For Leather Tjurpiska levereras tillsammans med en nyckelring och ett samlarkort i en diskret, svart förvaringsask.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Läcker tjurpiska
Anonymous - 10. jan. 2015
Bettie Page-produkter kommer alltid i mycket fina och diskreta förpackningar, och detta tjurpiska var inget undantag. Piskan är flätad med ett lätt handtag och en diamantformad bit i slutet. På grund av sin korta form är den perfekt för användning i små utrymmen. Det bra med produkten: Om du gillar smärta med lite mer bett är detta VERKLIGT bra. Den lämnar röda märken och diamantbiten i änden orsakar små blåmärken. Den kräver dock mer övning att använda än en vanlig flogger eller ridpiska, eftersom den är längre och precisionen är något som kräver lite övning. Det krävs inte mycket kraft bakom slaget innan du kan känna det - min partner berättade för mig efteråt att han inte kände det alls. För mig kändes det som om han slog igenom. Det dåliga med produkten: Materialet är repigt, vilket är synd eftersom produkten utstrålar lyx och extravagans. Produkten är definitivt ett av våra favorit smiskverktyg och vi rekommenderar den till alla som har upplevt smisk och smärta tidigare.
Maskinöversatt från sinful.dk
AMAZING för den masochistiske
Anonymous - 13. mar. 2024
Både min mycket erfarna Master och jag var mycket entusiastiska över kvaliteten på denna piska. Den är riktigt fin, flexibel och har ett fantastiskt slag med ett härligt frans. När den träffar tar det bara en sekund innan den brännande, stickande smärtan sprider sig, och för en masochist som jag är det fantastiskt. Jag har tagit några slag med den på full effekt (inget skämt!) och jag gick ner på knä. Den kan verkligen leverera ett kraftfullt slag med rätt person i andra änden av piskan. Dessutom har den en fin "farlig" look. Den lämnar röda märken som blir blå under de följande dagarna. Du kan tydligt se var piskan har slagit, vilket ger en fin, tydlig kontur. Definitivt en piska som jag kan rekommendera, men den är inte vanlig (eller åtminstone borde den inte vara det). Jag skulle definitivt inte säga att detta är en nybörjarpiska.
Maskinöversatt från sinful.dk

Bettie Page Longing For Leather Tjurpiska

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful