Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Bodywand WandPLUS G-Spot Vibrator var 1

Bodywand WandPLUS G-Spot Vibrator

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Översikt

Få det bästa av 2 världar!

WandPLUS G-Spot Vibrator från Bodywand kombinerar det kraftiga med en wand med en G-Punktsvibrators målriktade inre stimulering.

Med utgångspunkt i deras populära Magic Wand-massageapprater har Bodywand tagit fram en produkt som kan ge dig något extra.

Vibratorns handtag och den enkla kontrollpanelen med skruvknapp känner du igen från wanden och detsamma gäller den potenta, långvariga motorn och den goda kvaliteten.

Istället för det traditionella, avrundade massagehuvudet sitter det en läcker silikonstav på WandPLUS som med ett böjt, extra plant huvud ger dig effektiv stimulering av G-punkten.

Lek dig igenom de 8 vibrationsvarianterna själv under onani eller bjud med din partner och låt honom skämma bort dig.

Extra lång sladd (2,5 m) gör det enkelt att flytta ut leken ur sovrummet. Du kommer inte ha några problem med att hitta den rätta vinkeln eller ställningen.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
otroligt kraftfull för klittan o g-pungtsorgasmer tjejerna kommer omedelebart om o om igen en kjejkompis svimmade efter 10 orgasmer
samuel - 12. jul. 2019
Bodywand WandPLUS G-Spot Vibrator otroligt kraftfull för klittan o g-pungtsorgasmer tjejerna kommer omedelebart om o om igen en kjejkompis svimmade efter 10 orgasmer även otroligt starka prostata orgasmer uppnås gång på gång jag vibrerar i hela kroppen efter 5 minuter det bästa jag varit med om,och den sitter kvar åker inte ut så handsfree är optimalt för oss män.
Inte för dig som är tajt
Martina - 11. nov. 2017
Denhär är ENORM, är man tajt där nere finns det inte en chans att man kan stimulera g-punkten då toppen nästan är i size med en knytnäve. Däremot fungerar den helt okej som en vibrator & det är nice att man kan variera vibrationerna, men blir jobbig att hålla i själv då den är stor och "otymplig". Med partner är nog denna en winwin!
Lite knepigt, men har potential
Anonymous - 1. apr. 2018
Jag köpte den med avsikt att ha lite kul ensam med min g-punkt, men jag tycker att det är lite besvärligt när jag är ensam - men som beskrivningen lovar fungerar den också som en trollstav och den är inte så dålig på den delen av det. Jag ser fram emot att se vad den kan göra när någon kan kontrollera den åt mig, för jag tror att den levererar vad den lovar - jag kan bara inte riktigt vinkla det själv. Men på det hela taget är det en spännande produkt som jag inte riktigt kan hantera än.
Maskinöversatt från sinful.dk
Äntligen! :)
Anonymous - 13. mar. 2024
Har letat efter en g-punktsvibrator som var bekvämt lång och inte tog slut på strömmen halvvägs genom jobbet! Det är ett powertool om du behöver det för att vara, men även på en låg inställning är intensiteten ganska hög :););):):):)
Maskinöversatt från sinful.dk
Lever upp till förväntningarna
Anonymous - 1. jun. 2019
Produkten levde upp till förväntningarna, men den var lite större än jag förväntade mig, men det är okej.
Maskinöversatt från sinful.dk
Fungerar inte för mig
Anonymous - 13. mar. 2024
Produkten är inte särskilt vacker, men det visste jag redan. Och det är väldigt bullrigt. Tyvärr kan jag inte orgasm med produkten. Varken på klitoris eller på g-punkten. Men jag har också svårt att nå orgasm. Jag trodde faktiskt att den skulle kännas mer kraftfull på klitoris när den är helt uppskruvad.
Maskinöversatt från sinful.dk
Goda vibrationer
Anonymous - 13. mar. 2024
Vibrationerna och den justerbara intensiteten är ett plus. Så den är effektiv. Plus för nätströmmen. Klarar även längre spel utan att bli överhettad. För stor för att få in, så jag använder den bara externt. På bilden såg det rörigt ut. Tar lite tid att vänja sig vid formen, men det kommer att ge dig en orgasm. Jag kommer att fortsätta öva med den här! Jag köpte den på rea, så definitivt värt priset.
Maskinöversatt från sinful.fi
Värt priset för inträde
Anonymous - 1. sep. 2019
Ett riktigt intensivt skimmer på max, perfekt för mig, kanske inte för alla när det är så intensivt. Större faktiskt än vad bilden antyder. Ljudet är riktigt högt, verkligen i klass med en tvättmaskin utan lager. Sladden är extraplus, och enheten blir inte varm. Inställningarna är trevliga, men även med en av dessa kan du komma förbi. Vid första användningen började redan i något läge en underbar skrammel, så jag tvivlar på att detta är mycket hållbart på den grunden. Det är som om någon del inuti skulle börja wobble. Materialet är mycket trevligt. Som ett chip (eller tyst) marknadsförs detta inte, men det är så stort att det i vissa positioner är svårt att använda, främst på grund av längden. Men vibrationen känns verkligen hela längden, så det är inte ett problem. Den gör sitt jobb utmärkt, jag antar att det är det viktigaste, men om du inte gillar högt ljud eller hög effekt kanske den inte är lämplig. Det är inte ett tivoli, men du kan få plats med en barnvagn inuti, så det är ett plus. Jag köpte det för ett fynd och jag kan rekommendera det, jag skulle inte betala mer än hundra.
Maskinöversatt från sinful.fi
Kraftiga vibrationer
Anonymous - 13. mar. 2024
Försökte denna anslutning med min fru ikväll, och hon hade inte tid att prova fler vibrationer innan hennes första orgasm. Det tog mindre än 1 minut för henne att komma, och orgasm har aldrig varit lätt att uppnå för henne. De kraftfulla vibrationerna gjorde sexet bättre för oss båda. Ljudnivån är högre än vad som beskrivs på förpackningen men inte en olägenhet. Lång sladd ett stort plus. Ser redan fram emot nästa gång.
Maskinöversatt från sinful.no

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful