Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Bodywand WandPLUS Rabbit Vibrator var 1

Översikt

Med utgångspunkt i deras populära Magic Wand-massageapparater har Bodywand tagit fram en produkt som ger dig det bästa av 2 världar.

WandPLUS Vibrator från Bodywand kombinerar kraften av en wand med en rabbitdildos kittlande, inre dubbelstimulering.

Vibratorns handtag och den enkla kontrollpanelen med skruvknapp känner du igen från wanden och detsamma gäller den potenta, långvariga motorn och den goda kvaliteten.

Istället för det traditionella avrundade massagehuvudet sitter det en läcker silikondildo på WandPLUS, som med en ergonomisk böjning ger dig effektiv stimulering av G-punkten.

För att ge dig dubbelt så mycket njutning har det tillfogats en fast men flexibel rabbit så att du kan njuta av den intensiva känslan av 2 olika slags orgasmer på samma gång.

Lek dig igenom de 8 vibrationsvarianterna själv under onani eller bjud med din partner och låt honom skämma bort dig.

Extra lång sladd (2,5 m) gör det enkelt att flytta ut leken ur sovrummet. Du kommer inte ha några problem med att hitta den rätta vinkeln eller ställningen.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Amazing!
Ida - 8. apr. 2019
Denna produkt är den bästa jag har haft, jag har och har haft många olika varianter. Jag för bara in den och lägger den lilla mellan blygdläpparna. Sen sitter den bara där. De olika lägena är alla bra. Vibrationerna åker som i olika banor och stimulerar massor av olika punkter. Jag älskar den och tycker den är helt fantastisk. Den är kraftfull. Den är skön i materialet. Lätt att rengöra. Den är skön så in i... För tillfället är det den enda leksak jag vill ha både när jag onanerar och när jag och min man leker. Han uppskattar den väldigt mycket.
OH MY GOODNESS
Anonymous - 11. apr. 2017
Jag måste säga att jag har spenderat en hel del pengar på olika sexartiklar genom åren och de senaste på Sinful, där jag själv använder kundrecensioner en hel del innan jag beställer. Det var egentligen inte möjligt då det inte fanns några recensioner på Bodywand WandPLUS Rabbit Vibrator, men den åkte ner i korgen ändå och jag ångrar det inte, eller snarare frugan, för "SHUT THE FUCK UP" den gjorde något med henne som jag absolut inte har upplevt tidigare och som hon beskrev var den vildaste g-punktsorgasm hon har upplevt så tyckte trots att vi aldrig har lämnat några recensioner tidigare på våra köp att det borde bli det nu. Måste säga att det är värt varje öre så starkt rekommenderat. Den är otroligt sammetslen mjuk och läcker på utsidan, det finns något för alla när det gäller de 8 olika vibrationsmönstren som kan ändras mycket enkelt med en knapptryckning, det finns riktigt starka vibrationer när de vänds hela vägen upp, men då är det bra med den steglösa regleringen. Det kan vara lite bullrigt vid full effekt, men få människor behöver det SMILE. Sladden är tillräckligt lång och kan nå de flesta uttag. Så allt som allt, 5 stjärnor härifrån, den kommer nog att användas flitigt nu när jag har sett hur frugan tog sig till sjunde himlen för jag vet inte hur länge.
Maskinöversatt från sinful.dk
Vild vibration - men av
Anonymous - 13. mar. 2024
Den del du sätter in i slidan är oklanderlig! Den leder till en g-punkt som vill något! Utrymmet mellan den del som stimulerar klitoris och den del som stimulerar g-punkten är dock alldeles för smalt. Som framgår av bilderna är det ca 1 cm, vilket innebär att klitorissimulatorn trycker extremt hårt! Det gör verkligen ont att ha den liggande på huden på grund av trycket. Hela kroppsväggen är ganska hård, så detta tryck är ännu värre. Det ska dock sägas att om man lyfter klitorissimulatorn så är den verkligen fantastisk! Detta är bara inte en mycket bra maskin.
Maskinöversatt från sinful.dk
Bodywand PLUS Kanin
Anonymous - 13. mar. 2024
Enheten har ett trevligt utseende och känsla, lite tjockare än jag plötsligt hade föreställt mig. Min fru och jag testade inköpet med mig själv som operatör. Färgåtergivningen är åtminstone tillräcklig, men enheten är högljudd, vilket också är distraherande. Vid intensiv behandling är det lätt att oavsiktligt vrida på rullbrytaren oavsiktligt. Det hände så att detta inte var en perfekt matchning för min frus anatomi, även om målet uppnåddes. Frun ger henne ett plus för kraften, men föredrar annars sin gamla och något annorlunda formade kanin. Även för denna har vi en plats i lådan och säkert tillfällig användning.
Maskinöversatt från sinful.fi
Inte nöjd
Anonymous - 13. mar. 2024
Jag tror inte att den här levde upp till förväntningarna alls! En besvikelse
Maskinöversatt från sinful.no

Bodywand WandPLUS Rabbit Vibrator

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful