Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Bon4 Parachute Ball Stretcher var 1

Bon4 Parachute Ball Stretcher

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Översikt

BON4 Parachute Ball Stretcher är den perfekta sexleksaker för män som gärna vill ha en ännu mer retande upplevelse vid sex. Ball Stretchern monteras kring pungkulorna och stängs med de två spännen. Eftersom spännena är justerbara passar BON4 Parachute Ball Stretcher för alla män.

Den svarta BON4 Parachute Ball Stretcher är tillverkad av läder och har en mjuk insida så att den är behaglig att använda.

Om du vill göra BON4 Parachute extra retande kan du sätta fast viktet i de 3 metallringarna i bottnen av ball strechern (ingår ej).

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Storlek på manschet.
Mikael Eriksson - 12. nov. 2021
Storleken på manscheten är alldeles för begränsad, det var inte ens med hjälp av partner möjligt att få på sig den. Jag tror mig tillhöra gruppen Medium så det är inga enorma gottepåsar vi talar om. ( jag/vi förstår syftet med produkten men vi hittade ingen möjlighet att använda den,tråkigt). Kanske eran leverantör kan ta fram olika storlekar typ S. M. L. eller liknande. Ja vi förstår att produkten är justerbar men det gäller ju den storleken ni säljer idag, så varför inte se möjligheten att nå en bredare publik.
Ledsen, men köp den inte
Jokke - 22. jul. 2020
Tyvärr, men det är en dålig produkt - svårt att få den att passa, och det något "tjocka och oflexibla" lädret gör det verkligen inte lätt att fästa det.
0

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful