Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Bon4 Plus Svart Kyskhetsbälte för Män var 1

Bon4 Plus Svart Kyskhetsbälte för Män

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Översikt

Bon4 Plus Svart är ett läckert kyskhetsbälte av silikon för dig som tänder på retande dominanslekar. Kyskhetsbältet ser till att du inte kan få erektion vilket för många är otroligt retande.

Eftersom kyskhetsbältet är tillverkat av silikon är det mycket behagligt att använda. Bon4 Plus Svart är flexibel men fortfarande hård i ytan och man kan lätt utstå att ha den på sig under längre tid.

Bon4 Plus Svart Kyskhetsbälte passar de flesta penisstorlekar då det ingår 2 penisburar i olika storlekar och 4 basringar i olika storlekar (40 mm, 44 mm, 48 mm och 52 mm). Det ingår dessutom ett metallhänglås med nycklar, 5 plast hänglås med individuella nummer, 3 plastband och en svart förvaringspåse.

Så här använder du Bon4 PLUS Svart: Välj den av de 4 ringarna som passar bäst och trä den ned över penis och pungkulor - Sätt fast penisburen på ringen med det medföljande plastbandet. - Stäng igen bandet med den medföljande låspinnen. - Sätt nu hänglåset eller ett plastlås i låspinnen och ta sedan reda på vem som ska kontrollera nyckeln. - Efter användning rekommenderas det att Bon4 PLUS Svart tvättas i varmt vatten. Du kan antingen använda en sexleksaksrengöring eller skålla den i kokande vatten (i 2 minuter)

TIP: Vi rekommenderar att du använder ett vattenbaserat glidmedel tillsammans med den då detta kommer att få den att glida på lättare.

Obs! Bon4 Plus finns också i en vit utgåva här i shoppen.

Inga kundrecensioner
Produkten väntar fortfarande på sin första recension.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful