Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Bon4Micro Kyskhetsbälte i Metall var 1

Bon4Micro Kyskhetsbälte i Metall

Inte i lager

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Översikt

Med kyskhetsbältet Bon4Micro, gjort av rostfritt stål, kan du se till att din sub inte fingrar på det som numera tillhör dig. Den låsbara buren passar perfekt till penisar som är upp till 5 cm långa och är ett effektivt sätt att förhindra erektion och självtillfredsställelse. 

Det robusta kyskhetsbältet består av en penisbur, 7 basringar med olika storlek, 2 spacers, 3 låsstift och ett hänglås med 2 nycklar. Välj den basring som passar bäst storleksmässigt och montera resten av buren för att matcha din subs mått. När låset slår igen blir slutresultatet ett fantastiskt kinky utseende, samtidigt som den submissive inte har någon möjlighet att dra sig ur eller ta sig loss på egen hand.

Stålburen är relativt tung att bära, men den totala vikten (ca. 210-230 g) beror på vilken storlek basringen ni använder har. Penisburen har lufthål längs sidorna, samt ett hål i toppen som det går att kissa igenom.

Rengör kyskhetsbältet med varmt vatten och mild tvål, eller antibakteriell sexleksaksrengöring, efter varje användning. Förvara det gärna i den inkluderade sammetspåsen när det inte bärs.

Inga kundrecensioner
Produkten väntar fortfarande på sin första recension.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Fördelar

Du kanske också gillar:

Prenumerera på Sinfuls nyhetsbrevFå 10% i rabatt på ditt nästa köp

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: SE502073582401

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful