Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Max Passion Bondage Rep i Hamp 10 m var 1

Max Passion Bondage Rep i Hamp 10 m

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Översikt

Med detta kvalitetsrep tillverkat i hamp, får ni flera möjligheter för att experimentera med fixering och bondage lekar. 

Repet är 10 meter långt och kan användas för att binda händer, fötter och vad ni annars kan hitta på. Upplev hur kontrollen av din partners kropp förstärks under användning av detta rep.

Då det är ett hamprep, har den en ojämn och lätt rivande yta, som känns otroligt stimulerande mot huden. Repet kan lämna små märken efter sig, men som försvinner snabbt efter användning.

Repet är otroligt hållbart och kan användas igen och igen. Den en speciellt passande för erfarna användare.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Bästa upplevelsen!
A - 9. sep. 2019
Mycket bra rep med skön friktion som min partner älskade! Bra rep att binda fast och från någon som är ny med att uppleva sina "kinky fantasier" så var det något som gav den där extra kryddan i sängen! Mycket bra kvalité till ett bra pris och skön känsla mot huden. Även perfekt längd för att binda fast både ben mot ben och armar mot hals samtidigt!
Inte för alla
B - 14. may. 2018
Det här var dessvärre inte ett rep för mig. Den känns verkligen ingen bra. Har ett flertal rep, många som "rivs" skönt, men denna revs på helt fel sätt. Det enda positiva med denna rep är längden, men jag lär använda det till allt annat än att binda upp en person. Söker man efter en "real feel" och vill skippa silkesrepen så kan man antingen prova andra rep härifrån eller faktiskt investera på ett set med lite dyrare rep från någon som tillverkar dom för hand. Produkten är kinky, ja, men det beror helt på vad en har för avsikt. Min bondage är menad för att binda fast min partner, inte ge dom eksem.
Ett härligt rep!
TIS - 23. dec. 2017
Detta är ett av favoriterna. Tillräcklig längd att kunna användas till en mängd upphängningsvarianter. Skön friktion mot huden med lite rivig känsla. Kom ihåg att ha sax bredvid om något går fel. Stay safe!
Doften och känslan av repet är fantastisk!
Kinkster - 26. aug. 2019
Kan väl rekommenderas om du är ute efter ett rep som kan repa "lite";)
0
Funkar
Hej - 21. feb. 2021
Repet är funktionellt, den enda nackdelen är det lilla "damm" som kommer från repet och ändarna på repet börjar lossna. Och om det krymper lätt, kanske du vill köpa något annat material, men driv annars ditt företag på ett graciöst sätt!
0
Perfekt för lekstunder
Anonymous - 13. mar. 2024
Linorna är robusta och har en perfekt längd. Detta är perfekt för personer som inte har något emot en "grov" finish eftersom det kommer att gnugga (men inte blåmärken) huden. Vi är nöjda med denna produkt
Maskinöversatt från sinful.fi
Trevligt rep
Anonymous - 9. jan. 2020
Bra längd, lätt att skära i mindre bitar. Lite grovt, jag bestämde mig för att bearbeta min separat för att göra den mjukare. Något tjockt rep, men det är bra för att binda en manlig partner.
Maskinöversatt från sinful.fi
Ett ganska tjockt rep
Anonymous - 9. mar. 2020
Ganska tjockt rep, var bra för grodbindning men för tjockt och styvt för pentagramsele
Maskinöversatt från sinful.fi
Rekommenderade
Anonymous - 13. mar. 2024
Ett fantastiskt rep att leka med, både för nybörjare och erfarna. Med sin ihåliga kärna ligger det mycket bra mot kroppen. Kan naturligtvis dra nytta av lite behandling innan användning, eftersom det är ett ganska obehandlat rep. Det är för övrigt omkretsen som anges, inte diametern på repet.
Maskinöversatt från sinful.no
Experimentera med det nya
Anonymous - 2. dec. 2021
Ser bra ut, jag skulle ha velat se några instruktioner - repet var lite för grovt och gjorde redan ett bra märke på huden.
Maskinöversatt från sinful.fi

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful