TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
  • TickSnabb och diskret leverans
  • TickFri frakt vid köp över 700 kr
Boules Double Knipkulor var 1

Boules Double Knipkulor

Inte i lager

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Översikt

Boules Double Bäckenbottenkulor är välegnat dig, som gärna vill kunna träna upp din bäckenbotten gradvist. Kulorna kan användas av kvinnor i alla åldrar, som önskar en hälsosam och stark bäckenbotten. Träningen kan ge dig större känsla i skeden, så att du uppnår större njutning under sex.

Vikten på Boules Double kan justeras, så du får just den belastning, som passar dig. Använd båda kulorna, om du redan har erfaring med bäckenbottenträning. Ta en kula ut, om du tränar din bäckenbotten för första gången.

Båda Boules Double kulor har en invändig Geisha-kula, som roterar, när du rör på dig. De får tungdpunkten till att ändra sig, så att din kropp automatisk håller ett fastare grepp om Boules Double, vilket gör att din träning blir mer effektiv.

Vi rekomenderar att du använder ett vattenbaserat glidmedel tillsammans med Boules Double Bäckenbottenkulor, så att de blir mer behagliga att föra upp. 

Fördelar

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du kanske också gillar:

Prenumerera på Sinfuls nyhetsbrevFå 10% i rabatt på ditt nästa köp

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: SE502073582401

Copyright © 2008-2023 SINFUL