Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
CalExotics Lit Clit Teenie Weenie Mini Wand var 1

CalExotics Lit Clit Teenie Weenie Mini Wand

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Översikt

Låt Lit Clit Teenie Weenie Mini Wand skämma bort dig med kraftig och intensiv njutning. Perfekt till såväl solostunder som förspel med din partner.

Lek dig igenom de 10 inställningarna, som erbjuder både vibrerande och pulserande funktioner. Håll on/off-knappen intryckt i 4 sekunder för att starta, och tryck därefter på den för att växla mellan de olika nivåerna.

Miniwanden har ett flexibelt huvud som gör det möjligt att träffa precis där det känns som allra bäst för dig. Den ena sidan är lite tillspetsad, medan den andra har en räfflad struktur. Båda två är perfekta till klitorisstimulering.

Den har en kraftig motor som kan användas för att stimulera dina erogena zoner, men fungerar också bra om du behöver behandla spända muskler.

Vibratorn har en kompakt storlek som är perfekt att ta med i väskan. Wanden har en läcker design med guldfärgade detaljer och är framställd med en silkeslen silikonyta, som känns fantastiskt behaglig mot huden.

Teenie Weenie är 9,5 cm lång och har en diameter på 3,3 cm. Den är uppladdningsbar och laddas via den inkluderade USB-laddaren. En full laddning tar 2 timmar och ger dig upp till 2 timmars lek på den lägsta nivån.

Inga kundrecensioner
Produkten väntar fortfarande på sin första recension.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful