Gratis Frakt med Post Nord, Instabox eller Early Bird | Endast idag!

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
CalExotics MyPod Uppladdningsbar Bulletvibrator var 1

Översikt

Stilrena och strömlinjeformade MyPod från CalExotics ger din njutning en futuristisk touch. För att dina erotiska upplevelser ska vara så smidiga och bekväma som möjligt, är denna kraftiga bulletvibrator först i världen med att erbjuda trådlös uppladdning. Det magnetiska fodralet laddar din nya favorileksak, och använder sig dessutom av UV-sanering för att förhindra alla former av bakterietillväxt.

Själva bulleten är liten och enkel i sin utformning, men den rymmer rejält med kraft. Börja med att stänga av knapplåset genom att hålla knappen i vibratorns botten intryckt i 3 sekunder, sen kan du kontrollera de 7 djupgående vibrationsmönstren via densamma. Ytan av len ABS-plast glider ljuvligt över huden, framför allt om du smörjer in spetsen med lite glidmedel. Använd den mot klitoris eller valfri annan punkt på kroppens utsida. 

Före och efter användning kan du placera vibratorn i laddningsfodralet, där den med lätthet klickar på plats och UV-ljuset automatiskt slås på. Det kommer desinfektera bulletvibratorn på bara 10 minuter, men vi rekommenderar ändå att du tvättar och torkar den vattentäta leksaken efter användning, innan du placerar den i fodralet.

Hur mycket batteri som finns kvar i laddningsfodralet visas med ljus på sidan, så du vet alltid hur mycket kraft som finns kvar. När fodralet är fulladdat kan det ladda upp en tom vibrator två gånger, vilket gör MyPod till en perfekt reskamrat. När fodralet är tomt laddar du bara upp det igen med den inkluderade micro USB-sladden.

Inga kundrecensioner
Produkten väntar fortfarande på sin första recension.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

CalExotics MyPod Uppladdningsbar Bulletvibrator

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Fri frakt - Endast idag!

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful