Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
CELLMATE Appstyrt Kyskhetsbälte Long var 1

Översikt

Ge era kinky kyskhetslekar en uppgradering med CELLMATE Appstyrdt Kyskhetsbälte Long, som är världens första i sitt slag.

Den ergonomiska designen är helt perfekt under långvariga sessioner, där din partner får full kontroll över din lustfyllda utrustning.

Kyskhetsbältet kan bara öppnas med hjälp av en gratis app som hämtas till smartphones. Därifrån kan du och din partner ställa in vem som har kontroll över vad, samt anpassa låsmekanismen till minuter, timmar, dagar och månader.

Den långa modellen har en längd på 12 cm och en inre diameter på 3,5 cm. Det är hål i spetsen, så urin lätt kan passera ut. Du kan såklart också ha på dig kyskhetsbältet när du står i duschen, men det bör inte sänkas ned under vatten.

CELLMATE Long är framställd av polykarbonat av hög kvalité. Två utbytbara basringar med en diameter på 4,7 cm respektive 5,1 cm ingår i priset.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Kul sak
Sub - 29. nov. 2021
Appen är lite rörig och otydlig. Låset kan skava Ibland så börja inte med timer på lång tid. Holy Trainer är betydligt bekvämare och smidigare om man har sin partner inom räckhåll. Dock är detta kul om man befinner sig en bit ifrån. Dessutom går det dra exvis en vajer runt låset istället och använda det till att låsa exvis ett skrin med nycklar till dina handbojor
CELLKAMRAT
slav - 28. apr. 2020
Lätt att använda, men lite svår att gömma under kläder
0
Redo för vad som helst
Don dominans - 6. mar. 2020
Bra produkt, i bra material. Supersuperbusig att använda under långa stunder, medan matronen hemma retar mig! Jag vill bli utsläppt snart
0
Den kan definitivt göra något
Äcklig kille - 29. feb. 2020
"Kan den här göra något?" Det kan den säkert Kinky känsla av att vara fastspänd vid sin manlighet
0
Teknikens kyskhetsbälte
())—(() - 9. jun. 2020
En riktigt trevlig enhet, med en app. Minus för ringarna som orsakar lätt irritation på huden, speciellt den minsta ringen. Någon typ Färgen på ringarna slits av. Erektioner är obehagliga och du kan inte sova. Kräver att man vänjer sig vid den.. Ibland känns det som att enheten är för stor. Vanlig storlek kunde möjligen ha varit bättre än denna storlek. Sammantaget en bra produkt. Inga klagomål
0
Bra bur - dålig app
Hi - 10. apr. 2021
Har använt CellMate ett tag. Appen och funktionerna är en besvikelse, samtidigt som det är svårt att ge andra kontroll. Buren är bekväm att använda. Förra veckan anslöt inte buren till appen, och det slutade med att buren slets isär (förvånansvärt lätt) Irriterande att appen är så dålig, då det finns fantastiska möjligheter för buren....
0

CELLMATE Appstyrt Kyskhetsbälte Long

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful