Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Close2You Arioso Trådlös Trippel Vibrator var 1

Close2You Arioso Trådlös Trippel Vibrator

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Översikt

Close2You Arioso är en trådlös vibrator för kvinnor som vill ha intensiv stimulans. Arioso stimulerar nämligen hela tre erogena zoner samtidigt; klitoris, vagina och anus. 

Varje erogen zon har sin helt egen motor som vibrerar och skämmer bort dig med underbara vibrationer. Beroende på vilka av de 7 vibrationslägena du väljer kommer vibratorn stimulera alla tre områden synkroniserat eller växelvist för ännu större njutning. 

Close2You Arioso är trådlös och kontrolleras med den användarvänliga fjärrkontrollen som ingår i paketet.  Njut av vibratorn själv eller låt din partner ta kontrollen över fjärrkontrollen och din njutning.

Vibratorn har en diskret, böjd design som följer kroppens form och eftersom den är tillverkad av ett flexibelt silikon, anpassar sig formen efter din kropp för maximal komfort.

Obs! Själva Arioso är uppladdningsbar och laddas med den medföljande USB-laddaren. Fjärrkontrollen behöver 1 st. A23 batteri som ingår i asken.

Inga kundrecensioner
Produkten väntar fortfarande på sin första recension.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful