Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Close2You Paso Penis Vibrator var 1

Close2You Paso Penis Vibrator

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Översikt

Close2You Paso är en effektiv penis vibrator för män som vill ha kraftfull penis stimulation.

Paso träs ned över penis och slås på varefter de tre inbyggda motorer kommer att skämma bort dig med retande virbationer. Motorerna vibrerar antingen synkront eller växelvist allt efter av de 7 vibrationslägen du har valt så att både roten, staven och ollonet blir stimulerat för ännu större njutning.

På insidan har Close2You Paso en massa mjuka noppror som ger dig en kittlande känsla och som känns speciellt när vibratorn är på.

Vi rekommenderar att du använder vattenbaserat glidmedel tillsammans med Paso Penis Vibrator då glidmedlet kommer att göra upplevelsen mer levande och len.

Obs! Paso använder 3 st. AAA-battterier som ingår i asken.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Alldeles för trång.
Gunnar - 11. mar. 2021
Den va väldigt hård i materialet men jag lyckades töja ut öppningen efter nån dag och när ollonet gick in och jag satte på vibrationerna så rös jag, sen när jag skulle trycka in den mer så gick det inte mer än låt oss säga på sin höjd 4-5cm. Fick inte in den längre då vibratorn smalnar av upptill, så det va en besvikelse förstås men bara masserandet av ollonet fick mig att komma så visst är den skön med alla vibbar man får. För en kille med en lite mindre penis så är den säkert hur skön som helst.
Trång men skön
Anders - 31. jul. 2020
Är säkert väldigt skön om man får på den. Fick bara in halva penisen i den. Har inte så stor penis utan mer medelstorlek men fick som sagt bara in halva. Den var väldigt skön men hade nog varit helt fantastisk om jag fått in hela.
Synd
Man - 6. jul. 2020
Tyvärr är hålet för litet
0
Glöm det om din penis är lite tjockare än genomsnittet
Thomas M - 3. mar. 2020
Materialet är väldigt oflexibelt, och samtidigt är det ganska tätt. Om din penis är bara medeltjock eller högre är det nästan omöjligt att penetrera den. Även med glidmedel. Synd, eftersom vibrationerna är riktigt härliga på rätt ställen och kvaliteten är bra.
0
fruktansvärd
Jamppa - 3. sep. 2020
Jag kan inte rekommendera den; det var slöseri med pengar :( Spikarna lämnar bucklor på penis, även om du använder en burk glidmedel, och det kommer att göra ont ändå.
0
Alldeles för liten
Anonymous - 13. mar. 2024
Materialet är inte alls flexibelt, vilket gör det obekvämt att använda. Röret är mycket smalt och kan inte expanderas. Ett rent felköp härifrån.
Maskinöversatt från sinful.dk
Läcker och frestande, kunde vara lite bättre vibrator
Anonymous - 8. dec. 2018
En skön och härlig känsla när den glider ner på penisen. Bra vakuum som fäster ordentligt på penisen och sitter kvar länge. Nubbarna gör penisen ännu mer känslig om du vill använda handen igen efteråt. Bra variation i vibrationerna, men kunde ha varit starkare vibratorer eftersom de höll mig precis på gränsen till orgasm. Något besviken över den nedre vibratorn eftersom det verkar som om den har dålig koppling och inte alltid vibrerar. Lite knepigt att byta battieris eftersom locket är svårt att sätta tillbaka på. Allt som allt, definitivt värt det nöje det ger. Och härligt att luta sig tillbaka med.
Maskinöversatt från sinful.no

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful