Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
COLT Anal Douche var 1

Översikt

Superb Anal Douche från det populära märket COLT. Duschen försäkrar dig att du är ren under leken och kan känna dig avslappnad.

COLT Anal Douche är ett set som består av 2 huvuden. Det ena är smalt och har en slät yta, vilket gör den perfekt om du vill börja försiktigt. Det andra huvudet är bredare och har en vågig utformning, som stimulerar dig och gör upplevelsen mer njutbar.

Spetsen på det bredare huvudet kan lösgöras lite, så att det kan komma ut vatten. Om du vill kan du istället fylla den med vattenbaserat glidmedel och få till riktigt krämiga lekar med massor av glid. Se dock till att inte skruva av toppen för mycket, för då är risken att den lossnar helt under användningen.

Så här använder du COLT Anal Douche till intim rengöring: 1. Tvätta din analdusch innan användning. 2. Skruva av sköljröret och fyll duschen med ljummet vatten. 3. Smörj lite glidmedel på toppen av röret och för försiktigt in den i anus. Det är en bra idé att genomföra rengöringen över toaletten eller i duschen. 4. När röret är på plats, tryck försiktigt på pumpbollen tills du känner att det sprutar ut vatten. Du avgör själv hur mycket vatten du vill använda, samt hur fort det ska sprutas in i dig. 5. När du har tillräckligt med vatten, dra försiktigt ut duschen och spänn de anala musklerna så att vattnet stannar kvar inne i dig. Håll det inne tills du känner ett behov av att slappna av och låt då vattnet rinna ut i toaletten eller duschen. 6. Återupprepa processen tills vattnet som kommer ut är rent och klart.

Vi rekommenderar att du rengör COLT Anal Douche med mycket varmt vatten och ev. en antibakteriellt sexleksaksrengöring efter varje användning. Det motverkar bakterietillväxt och bibehåller god hygien.

VarumärkeCalExotics
UndervarumärkeCOLT
Vikt (g)100
IncludedRengöringstillbehör
Full Längd (cm)23
Insättningsbar Längd (cm)7.5
Diameter (cm)1.3
Kapacitet200
Huvudsakliga materialLatex
FärgRöd
Rekommenderat glidmedelVattenbaserat
StimuleringsområdeAnus
MålgruppKvinnor, Män
SpråkRyska, Spanska, Engelska, Franska, Tyska
SKU14408
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Helt reko
Olle - 4. jan. 2022
Lätt att använda, skön känsla med den tjocka hylsan men ganska krångligt med den lilla spetsiga hylsan enligt mig.
Härlig rengöring
Camilla - 23. nov. 2016
Jag har nu använt den några gånger för att rengöra mig i ändtarmen ... Och jag tycker att den är ganska lätt att använda. Den kan dock inte spraya upp glidmedlet som jag har, vilket är lite irriterande... Men allt som allt en bra produkt
0
Lätt att använda och mycket skoj. Gör det i duschen.
Tåmbåy - 23. oct. 2020
Sammantaget en bra produkt. Du spolas långt in och du får en fantastisk känsla när du använder varmt vatten. Gör det helst i duschen då det är lite svårt att hålla i vattnet när varmvattnet väl är inspolat. Det kan bli lite rörigt. Räfflorna på den röda delen ger en underbar stimulans. Produkten är lätt att rengöra, spetsen kan skruvas loss om något oönskat fastnar.
0
Överlag trevlig dusch
Anonymous - 13. mar. 2024
Sammantaget tycker jag att denna dusch är bra. Materialen luktar inte och det är lätt att använda. Jag kommer dock att notera att den röda pipettdelen i sig är lite lös från den svarta "ballongen". Det innebär att pipetten kan dras ut något ur "ballongen", men den faller inte av. Det gjutna locket som man kan sätta över pipetten fungerar också bra. Jag tror inte att den hjälper till att rengöra mer, så om du vill använda den är det förmodligen för lite njutning. Produkten är också lätt att rengöra efter användning.
Maskinöversatt från sinful.dk

COLT Anal Douche

Relaterade produkter
Sinful Clean Sexleksaksrengöring 100 ml
99,00 kr74,25 kr
Inkl. moms
Sinful Anal Vattenbaserat Glidmedel 100 ml
99,00 kr74,25 kr
Inkl. moms
249,00 kr
Inkl. moms

I lager

Leverans: 1-5 vardagar

Fördelar

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful