Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
COLT Black Turbo Bullet Fjärrstyrt Vibratorägg var 1

COLT Black Turbo Bullet Fjärrstyrt Vibratorägg

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Översikt

Få en extra intensiv fjärrstyrd upplevelse med kraftiga COLT Turbo Bullet Vibratorägg från amerikanska Calexotics.

Ägget kan användas av båda kön, både in- och utvändigt, men är speciellt designad för män som önskar sig en kraftig anal upplevelse.

Med en längd på 7,5 cm och diameter på 3,25 cm handlar det här om ett lite större ägg, och de roterande vibrationerna hör också till den mer påtagliga kategorin.

Vibrationsnivån styrs dock enkelt med hjälp av den medföljande fjärrkontrollen med sladd så att du själv bestämmer hur vilt det ska gå till. Om du inte redan har överlåtit fjärrkontrollen, och därmed hela kontrollen, till din partner?

OBS: Drivs av 3 x AA-batterier (ingår ej).

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Skön men dåligt material
Sebastian - 1. aug. 2019
Som rubriken säger, skön men dåligt material och design. Tycker plasten tar till sig lukter väldigt mycket. Det är dessutom djupa skåror i ägget som är väldigt svåra att rengöra (särskilt den mellersta skåran som verkar vara en monteringsskarv, dvs där äggets två delar har fogats ihop). Rekommenderas definitivt om du tänker använda den på ett lite renligare ställe, men ska den användas analt får du tvätta noga, antingen innan eller efter.
Även bra från ett annat perspektiv!
Abbe - 12. nov. 2018
Jag som kille tycker att denna produkt är fantastisk att använda på ollonet! Jag sätter den på undersidan av ollonet med en penisring och njuter väldigt av dess kraftfulla vibrationer. Detta är den bästa jag testat eftersom den just är så kraftfull. Kan rekommendera om någon annan njuter på samma vis!
Fantastisk!
Lina - 9. sep. 2018
Testade ägget på egen hand först och blev väldigt positivt överraskad. Ger väldigt intensiv stimulering och sköna orgasmer. Bonus för att det inte låter extremt mycket som andra vibrerande leksaker kan göra, designen är slimmad och ägget är i lagom storlek och lätt att rengöra, fjärrkontrollen ligger skönt i handen och stegringen på vibrationerna är perfekt. Det enda negativa är att sladden känns lite kort och klen, känns som att den ska gå av ibland och räckvidden borde vara längre. Ägget är ännu skönare ihop med anala leksaker. Till och med min partner gillade att leka med det - fredagsmyset har nått nya höjder!
UNDERBAR!!
Maria - 17. dec. 2017
Den här är den absoluta favoriten som varken jag eller min sambo klarar oss utan, men kraftfulla vibrationer gör den sexlivet helt fantastiskt!
Fint ägg med vibrationer
Pussymother - 6. feb. 2021
Jag älskar ägget och tycker om det analt, men jag önskar att det fanns fler nivåer och kanske lite elektropepp. Men annars trevlig att använda och en skön bekväm design.
0
Fantastiskt, fantastiskt, fantastiskt
Anonymous - 13. mar. 2024
Min flickvän är glad när jag använder det på huvudet på hennes penis (hon är transgender) varje gång jag har använt det så, kom hon. Vi har inte haft någon tur med att använda ägget analt ännu.
Maskinöversatt från sinful.dk
Lite otymplig
Anonymous - 3. sep. 2022
Produkten är lite otymplig och glider ut snabbt. ...det är lite svårt att kontrollera vibrationerna. Det kräver lite övning. Lätt att rengöra.
Maskinöversatt från sinful.dk
"Det enkla är ofta det bästa, och det bästa är oftast gjort av stål"
Anonymous - 4. jan. 2021
Jag är en heterosexuell man och jag kan aldrig riktigt komma överens med mig själv om saker som detta är "min grej", dvs. vibrerande prylar. Och ska jag vara helt ärlig så är jag definitivt inget fan av de här plastgrejerna. Det hade varit mycket bättre om ägget var gjort av stål, både när det gäller rengöring och känsla. ...och om dessa spår i ägget har något särskilt syfte är jag också osäker på. Annars är kvaliteten helt acceptabel för priset. Om jag inte blir vän med honom kommer han att bli en julgransdekoration i vinter.... Jag drar slutsatsen: Det enkla är ofta det bästa, och det bästa är vanligtvis tillverkat av stål
Maskinöversatt från sinful.no
Fungerar utmärkt
Anonymous - 13. mar. 2024
Fungerar bra, ger en del ljud
Maskinöversatt från sinful.no
Den ena fungerade som fan, den andra gjorde det inte.
Anonymous - 12. aug. 2022
Tyvärr har ingen i den här branschen insett att man bör göra en prostatasimulator med en "men-plugg"-form när den är helt insatt, så att den inte faller ut. Man måste köpa antingen eller. Personligen gillade jag aldrig men blugs, men sedan kom jag över dessa ägg och heliga skit de fungerar!!! Tja, 4 av de 3: e äggen fungerade riktigt bra. De två i stål är intensiva och hårda och de kan enkelt placeras i wankleksaker. De borde ha haft mer än två vibrationer, särskilt en där de blir mer oförutsägbara. Colt bullet visste jag att jag skulle gilla, jag köpte 2 eftersom upprepade kommentarer sa att de var av dålig kvalitet. Det var helt rätt. En fungerade så vitt med mycket svag vibration. Den som fungerar. Ja, för fan! Jag kände att jag var i en evig orgasm. Förbättringar kunde ha gjorts med fler vibrationsval och typer. Slidefunktionen fungerar inte riktigt. Ge mig en knapp och gör den oförutsägbar. Bullet kan rekommenderas på det starkare till alla, men bra att de är billiga. Kör gärna 2-3 första gången ifall något. Inte fungerar. Om alla funkar kan man sätta i alla tre ;) Slutligen, herrn som reagerade på spåren i kulan pga lukt och rengöring. Jag rekommenderar starkt att du börjar spola själv innan du spelar analt :)
Maskinöversatt från sinful.no

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful