Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
COLT Shower Shot Analt Rengöringsset var 1

Översikt

COLT Shower Shot Analt Rengöringsset i rostfritt stål försäkrar dig god hygien vid intim rengöring

Med COLT Shower Shot kan du under leken, väl medveten om att du är ren och fräsch, samtidigt som du blir stimulerad från första stund, tack vare den inkluderade dildon. Dildon har en naturtrogen utformning med ett tydligt ollon och ådrig yta som ger extra stimulans.

Så här använder du COLT Shower Shot: 1. Anslut den medföljande duschslangen till din duschblandare och sätt fast dildon i änden av slangen. 2. Ställ in temperaturen på vattnet innan du börjar. Vi rekommenderar ljummet vatten, dock max 40 grader. 3. För in COLT Shower Shot dildon och låt vattnet skölja in försiktigt. 4. Sätt dig på toaletten och låt vattnet rinna ut i den. Upprepa tills vattnet som kommer ut är rent och klart.

Om du vill uppnå mer njutning så rekommenderar vi att du använder ett vattenbaserat glidmedel på dildon under användning.

Efter användning rengörs COLT Shower Shot med varmt vatten och ev. en antibakteriell rengöringsspray. COLT Shower Shot kan användas av av alla, oavsett kön. Rengöringen är extra viktig om den ska användas både vaginalt och analt.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Good shape, too hard
Chris - 8. sep. 2021
I used to have a metal shower douche, and I was expecting a softer material, but this product is made of hard plastic. There is a power regulator inside of the product, which is nice.
Nöjd kund
viggo - 14. aug. 2019
Varan levererades snabbt efter beställning. Bra produkt, uppfyller mina förväntningar.
0
anal duschset
pauli clark - 25. aug. 2017
Jag är mycket nöjd med produkten, användningen är enkel och trevlig.
0
Extra rengöring
Klacks - 21. sep. 2019
Fungerar som den ska och känns bra med strålar som kommer ut från sidorna också. Jag är dock inte säker på om detta faktiskt har någon extra rengöringseffekt. Generellt sett en bra produkt för den som vill ha denna typ av rengöringslösning för mer intensiv anallek.
0

COLT Shower Shot Analt Rengöringsset

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful