Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Crave Flex Lyx Vibrator var 1

Översikt

Om du vill ha en stark och intensiv men tystgående klitorisvibrator, så är Crave Flex Lyx den ultimata vibratorn för dig. Den kommer garanterat att ta dina orgasmer till nya höjder.

Den lyxiga lilla vibratorn förenar vacker design med nytänkande funktionalitet. Den har en kraftig motor med olika vibrationsmöjligheter, som effektivt kan stimulera dig både invändigt och utvändigt.

Vibratorn är otroligt enkel att använda, och eftersom skaftet är flexibelt kan den användas på alla möjliga (och omöjliga) ställen på kroppen. Crave Flex har noggrant valt ut 4 olika hastigheter samt 4 olika vibrationsmönster, som kommer att stimulera dig på bästa sätt.

Crave Flex Lyx är tillverkad i miljövänligt, medicinskt silikon och är både vattentät och tystgående. Den är 12 cm lång och har en diameter på 1,8 cm. Du laddar den enkelt via den inbyggda USB-sticken, bara koppla in den till din dators USB-ingång. Det följer även med en vacker sammetspåse för förvaring.

Vibratorn rengör du enkelt genom att skölja den under varmvatten, och för att vara säker på att den blir helt ren från bakterier, så sprayar du även lite sexleksaksrengöring på den.

Inga kundrecensioner
Produkten väntar fortfarande på sin första recension.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Crave Flex Lyx Vibrator

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful