Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Creature Cocks Black Caiman Silikon Penisring var 1

Översikt

Creature Cocks Black Caiman är tillverkad av superstretchig, mjuk silikon. Den onda lekfulla penisringen är mångsidig och anpassningsbar så den bäras på olika sätt, såsom tätt runt skaftet eller över både skaftet och kulorna om den sträcks ut. Den gör så du kan leka längre, intensifierar klimax och hjälper dig att upprätthålla en stenhård erektion så du kan njuta längre.

Du och din partner åker iväg på en äventyrsfylld och spännande expedition där ni försvinner djupt ner i träskets mörka djup. Plötsligt känner du att något klämmer åt runt ditt skaft vilket skickar en stöt av panik genom din kropp. Desperat vill du undkomma det oväntade greppet och kastar av dig dina kläder i ett frenetiskt tempo.

När din partner rusar fram till dig så vidgas deras ögon av chock när de ser en liten caiman som klamrar sig fast runt din penis med ett busigt flin. Ni vet inte riktigt vad ni ska göra men märker att greppet som caimanen har bara blir starkare och starkare när ni försöker avlägsna den.

Din partner föreslår en vågad plan med ett lekfullt leende på sina läppar och klär sen också av sig. Era blickar möts och nu vet ni båda två. När din partner kommer närmare och rör vid dig så tänds en eld inom dig och all din spänning smälter bort samtidigt som den ersätts av ren åtrå.

Rengör Caiman-ringen med varmt vatten och en mild tvål eller sexleksaksrengöring.

Inga kundrecensioner
Produkten väntar fortfarande på sin första recension.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Creature Cocks Black Caiman Silikon Penisring

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful