Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Creature Cocks Predator Creature Stroker var 1

Creature Cocks Predator Creature Stroker

499,00 kr
Inkl. moms

I lager

Leverans: 1-5 vardagar

Fördelar

Översikt

I djungelns hjärta lurar faran bakom varje hörn. Från Creature Cocks kliver Predator fram - en skräckinjagande varelse med sinnen som är finjusterade för att spåra sitt byte ute på jakt. Men den här gången blir jägaren den jagade när du finner dig själv fångad i dess grepp.

Predator-strokern har ett mjukt grått yttre som pryds av cirkulära, strukturerade gropar och utstrålar en känsla av barbarisk grymhet. Inuti dess täta omfamning finns rader av texturerade revben, spår och nubbar, redo att göra dig vild av njutning när du dyker djupare in i dess djup.

För en mer grundlig rengöring, ta bort strokerhylsan och tvätta den separat med varmt vatten och mild tvål och låt den lufttorka helt innan du sätter tillbaka den i höljet.

När du navigerar genom djungelns täta lövverk hänger en känsla av överhängande undergång tungt i luften. Du kan känna hur Predator närmar sig och hur dess skarpa sinnen följer varje steg du tar. Med en plötslig adrenalinkick sätter du i gång att springa, men det är för sent - Predator har hittat dig.

I ett snabbt svep av rörelser faller varelsen över dig och sliter sönder dina kläder med hänsynslös effektivitet. Paniken sätter in när du inser allvaret i din situation, men mitt i kaoset uppenbarar sig en glimt av en möjlighet.

Med en djärv rörelse sliter du av dig Predators rustning och avslöjar det sårbara köttet under. I ett ögonblick av rå desperation tar du saken i egna händer och tänder en primal lust som går genom både rovdjur och byte.

När era kroppar flätas samman i en dans lika gammal som tiden själv, blandas njutning med fara i en berusande blandning som lämnar dig andlös. För varje stöt balanserar du på gränsen till glömska, på gränsen mellan extas och fara.

Och sedan, som genom en ödets nyck, ger Predator efter för sina egna primala drifter och kollapsar i ett tillstånd av salig utmattning. Du tar tillfället i akt och flyr, lämnar den trassliga omfamningen av rovdjur och byte bakom dig, med minnet av ditt möte starkt brinnande i ditt sinne.

VarumärkeCreature Cocks
Vikt (g)532
Full Längd (cm)22
Inre Djup (cm)17
Inre Diameter (cm)1.5
Elastisk inre diameterJa
Huvudsakliga materialTPE
Övriga materialABS-plast
FärgGrå
Rekommenderat glidmedelVattenbaserat
StimuleringsområdePenis
MålgruppMän
SpråkEngelska
SKU45170
Inga kundrecensioner
Produkten väntar fortfarande på sin första recension.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful