Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Creature Cocks Pussidon Sjömonster Stroker var 1

Creature Cocks Pussidon Sjömonster Stroker

499,00 kr
Inkl. moms

I lager

Leverans: 1-5 vardagar

Fördelar

Översikt

Förlorad i en värld under vågorna - befinner du dig ansikte mot ansikte med den gåtfulla Pussidon Sjömonster Stroker från Creature Cocks. Den ljusblå färgen lockar, de mjuka, upphöjda läpparna och det trånga hålet lovar otaliga njutningar under ytan.

När du doppar dig inuti skickar känslan av texturerade revben, spår och nubbar rysningar längs ryggraden och driver dig till randen av extas med varje stöt. Med varje pump styr du trycket och suget och intensifierar upplevelsen så att den passar dina djupaste önskningar.

För en mer grundlig rengöring, ta bort strokerhylsan och tvätta den separat med varmt vatten och mild tvål och låt den lufttorka helt innan du sätter tillbaka den i höljet.

Förlorad till havs vaknar du upp i en mystisk grotta, omgiven av glödande ljus och saltvattnets mjuka kluckande. Framför dig står Pussidon, en havsvarelse som inte liknar någon du någonsin sett, med ögon som lyser i mörkret och tänder vassa som rakblad, hon närmar sig dig med en aura av auktoritet.

"Du är vaken", säger hon och hennes röst ekar genom grottan. Du är förvirrad och kämpar för att förstå din situation. Hur hamnade du här? Och varför har den här varelsen sådan makt över dig?

Pussidon kommer närmare, hennes beröring ger dig rysningar längs ryggraden. Med en blandning av rädsla och fascination ser du på när hon klär av dig, hennes rörelser är både graciösa och befallande. Och sedan, med ett fast grepp, tar hon tag i din stav och börjar stryka, och lockar den till liv med varje pirrande beröring.

"Vad gör du?", lyckas du stamma fram, men dina protester faller för döva öron. Pussidons avsikter blir tydliga när hon bestiger dig och hennes kropp pressas mot din i en primal dans av begär.

"Tar din säd, människa", viskar hon och hennes röst är som en siren som lockar dig djupare in i hennes famn. Förlorad i ett täcke av njutning och längtan ger du dig hän åt havsvarelsens beröring och vet att du i hennes famn har funnit något som överträffar dina vildaste drömmar - en förbindelse som överskrider gränserna mellan land och hav.

VarumärkeCreature Cocks
Vikt (g)554
Full Längd (cm)22
Inre Djup (cm)17
Inre Diameter (cm)2
Elastisk inre diameterJa
Huvudsakliga materialTPE
Övriga materialABS-plast
FärgBlå
Rekommenderat glidmedelVattenbaserat
StimuleringsområdePenis
MålgruppMän
SpråkEngelska, Tyska, Nederländska, Franska, Spanska, Italienska, Ryska
SKU45168
Inga kundrecensioner
Produkten väntar fortfarande på sin första recension.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful