Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Creature Cocks Raptor Reptil Stroker var 1

Creature Cocks Raptor Reptil Stroker

499,00 kr
Inkl. moms

I lager

Leverans: 1-5 vardagar

Fördelar

Översikt

Börja på en resa in i djupet av dina mörkaste önskningar med Raptor Reptil Stroker från Creature Cocks! Ge liv åt dina fantasier om ormar, ödlor, dinosaurier eller drakar med sin mjuka gröna färg och verklighetstrogna reptilfjäll.

Den har en liten öppning som inbjuder dig att fördjupa dig i en värld av känslor. Inuti väntar rader av texturerade revben, spår och nubbar som driver dig till randen av extas när du dyker djupare och njuter av varje pump i dess snäva, gripande omfamning.

Ta kontroll över din njutning med silikonpluggen i botten av fodralet, så att du kan justera trycket och suget efter eget tycke. För varje pump upplever du en tightare klämma som intensifierar din njutning och tar dig till nya höjder. Och när du är redo att släppa loss är det bara att ta bort pluggen så att passionen kan flöda fritt.

För en mer grundlig rengöring, ta bort strokerhylsan, tvätta den separat med varmt vatten och mild tvål och låt den lufttorka helt innan du sätter tillbaka den i fodralet.

När du kom längre in i de outforskade grottorna blev luften tjock av fukt och mörkret tycktes tränga sig på från alla håll. Tystnaden var öronbedövande och bröts endast av ljudet av dina fotsteg som ekade mot väggarna.

Plötsligt snubblade du över en grotta som du aldrig tidigare hade sett. Väggarna pryddes av märkliga markeringar och luften var fylld av en överjordisk energi som gav rysningar längs ryggraden. Det var då du såg det. Med fjäll lika grön som de djupaste skogar och ögon som lyste som glöd i mörkret kom reptilen fram ur skuggorna, med en närvaro som var både fascinerande och skrämmande. Du försökte backa undan, men innan du hann fly var den över dig.

Med blixtsnabba reflexer tryckte varelsen ner dig på marken och dess kraftfulla klor borrade sig in i ditt kött. Medan du låg där, paralyserad av skräck, började odjuret avge ett lågt, mullrande spinnande ljud - ett ljud som tycktes vibrera genom alla ben i din kropp. Den rörde sig närmare och sniffade in luften med sina näsborrar, och sedan slet den med en plötslig rörelse bort dina kläder och lämnade dig blottad och sårbar.

Vid varje beröring av dess fjälliga hud mot din, strömmade en våg av njutning genom din kropp och tände en eld som förtärde dig inifrån. Och när den till slut tog dig var dess rörelser primitiva, instinktiva och drev dig till randen av extas.

VarumärkeCreature Cocks
Vikt (g)548
Full Längd (cm)22
Inre Djup (cm)17.5
Inre Diameter (cm)1.5
Elastisk inre diameterJa
Huvudsakliga materialTPE
Övriga materialABS-plast
FärgGrön
Rekommenderat glidmedelVattenbaserat
StimuleringsområdePenis
MålgruppMän
SpråkEngelska, Tyska, Nederländska, Franska, Spanska, Italienska, Ryska
SKU45165
Inga kundrecensioner
Produkten väntar fortfarande på sin första recension.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful